Márkaépítés 2024 – Neverending Innovation II.

Kiemelt Márkaépítők Közössége

Április 11-én megtartottuk az idei Márkaépítés konferenciát. A „vörös fonalat” idén az innováció jelentette. A délutáni program képei következnek. 

 

Fontos az érzelmi intelligencia a márkák számára? Megéri erőforrásokat és büdzsét tenni a márka EQ építése mögé, vagy inkább jöjjön a hard sales? Miként lehet a márka kommunikációját úgy alakítani, hogy többlet értéket jelentsen a fogyasztók számára? Bacsa Gábor, a Carat Hungary ügyvezetője.

Bacsa Gábor, Carat

A TGI legfrissebb eredményei alapján megnéztük, a magyarok mennyire nyitottak az innovációkra az FMCG területén, mennyiben befolyásolja az érzékelt innovativitás a vásárlási döntéseiket és milyen kommunikációs csatornákat érdemes használni a hatékony üzenethez. Falus Tamás, a Kantar-Hoffmann ügyvezetője.

Falus Tamás

Miért fontos, hogy startupként már a legelején felmérjük a cégünk szellemi termékeit, és levédessük márkanevünket, találmányunkat, vagy akár a termékünk formáját, megjelenését? Dr. Kalmár Lilla és Dr. Kováts Borbála ügyvédek, Komor Hennel Attorneys.

Dr. Kalmár Lilla és Dr. Kováts Borbála

Miként lehet forradalmasítani a kerámia falazóblokkok tervezését, milyen digitális megoldásokkal lehet vonzóbbá tenni a márkát a szakemberek számára, és milyen kihívásokkal találja magát szembe az ember, ha házkonfigurátort akar alkotni? Nagy Zsolt István marketingvezető, Wienerberger zRt.

Nagy Zsolt István

Az előadás röviden ismertette a BiotechUSA 360 fokos innovációs stratégiáját, valamint az adaptációs képességüket leginkább befolyásoló tényezőket a termékfejlesztéssel, gyártással és minőségirányítással kezdve, az omni-channel kereskedelmi és márkaépítési folyamatokon át a társadalmi felelősségvállalásig, humánerőforrás-menedzsmentig jutva. Dr. Pintér Dániel Gergő PR-stratéga és kríziskommunikációs szakértő, BiotechUSA.

Dr. Pintér Dániel Gergő

Globális választási évet írunk, a föld összlakosságának több mint fele, 4.2 milliárd ember járulhat az urnákhoz idén. A politikai marketing mindig is a leginnovatívabb területek közé tartozott a meggyőzéstechnikában, negatív kampányban, lejáratásban. Böhm Kornél kríziskommunikációs szakértő.

Böhm Kornél

Pár előzetes információ az OpenAI titokzatos Sora videogeneráló megoldásával – már amit tudni, vagy sejteni lehet róla. Bánki Attila ügyvezető, Vermis.

Bánki Attila

Hogyan fejlesszünk márkastratégiát memetikai alapokon? Milyen struktúrában gondolkodik a célcsoportunk a márkánkról? Mi terjedt el róla – és mi terjeszthető el? Brandt Zoltán ügyvezető partner, Darwin’s Marketing Evolution.

Brandt Zoltán

Hogyan hat egymásra a munkáltatói márka és a kereskedelmi márka? Mit tanulhatunk egymástól HR és marketing szakemberek? Hol érhető tetten az innováció az Employer Brandingben? Reguly Márta HR tanácsadás vezető, PwC Magyarország.

Reguly Márta

Nem mindegy, milyen módon lépünk be a befogadó közösségek életébe, mint ahogyan a helyiek értékfeltáró, megőrző és bemutató képessége, ezáltal a megtartóképességük is tervezésre épül: információ-, útvonal- és kapacitás-dizájnra. A tér együttes és intelligens használata valósítja meg az újturizmust. Bódis Gábor alapító, vezető, Hungary NEXT ország-márka-műhely.

Bódis Gábor

Vajon létrejöhet-e bármilyen innováció kreativitás nélkül? Egyáltalán mi a kreativitás, és honnan ered? Miért silányak a reklámok, és hová tűntek az ikonikus kampányok? Hogy jutottunk ide? Mi köze ennek az aggasztó folyamatnak a globális válságokhoz? Gajzágó György, Kortárs Műgyűjtő Akadémia – CCA.

Gajzágó György

 

 

 

 

SOCIAL MEDIA