Már lehet nevezni a globális szépségipari és wellness díjpályázatra

Hírek Kiemelt

Elindult a nevezés a Global Beauty & Wellness Awards-ra (GBWA), ami az érintett iparágak vezető díjpályázata a Swarovski vállalatcsoport és az Unilever egyik globális vezetőjével, a zsűriben. A díj az innovatív vállalatokat díjazza a kozmetika, az organikus élelmiszergyártás, a táplálék kiegészítők és szállodai szolgáltatások területen.

 

A GBWA egy globális és független díj, amelynek zsűrije élén Nadja Swarovski, az ékszerek és kristályok készítésével foglalkozó globális vállalat igazgatósági tagja, az alapító unokája áll, de vállalta például a zsűrizést Aseem Puri, az Unilever nemzetközi marketing osztályának vezetője is, aki a világ 100 vezető marketing szakembere közé tartozik. A GBWA a kozmetikumok, az egészségügyi, az organikus élelmiszert gyártók és étrend-kiegészítő iparágak, a wellness-szolgáltatásokat kínáló szállodák, valamint az új fitnesz technológiák innovátorainak teljes vertikumát öleli fel.

 

Mit ér a GBWA?

A Global Beauty & Wellness Awards egy valódi teljesítményen alapuló díjazási rendszer, hasonlóan a tudományok terén odaítélt Nobel-díjhoz. Az iparági szakértők szerint a GBWA döntőjébe jutni vagy díjazottnak lenni valódi értéket és kiemelkedő marketing értéket is jelent. A nyertesek feltüntethetik a termékek csomagolásán, illetve kommunikációjuk során a díjpályázat logóját, amely így egyedülálló növekedési lehetőségeket kínál a márkák számára.

 

Egy díj, ami valódi presztízzsel bír

A zsűri tagjai között szerepel még Henrik Mansson, a Mövenpick Hotels & Resorts egykori globális HR alelnöke, csakúgy, nemzetközi FMCG felsővezetők, többek között a Reckitt Benckisertől, olyan globális szállodai ingatlan-befektető, akinek portfóliójában a Meridien Hotel is megtalálható, de szerepel amerikai szépségblogger, illetve a Wellness Turisztikai Egyesület elnöke és alapítója és a L’Oreal egykori hatóanyagokért és termék tesztelésért felelős tudományos vezetője. A nevezés szeptember végéig tart, a zsűrizés október közepéig zajlik, az online díjátadó pedig november elején lesz.

Kapcsolat: hello@thegbwa.com; Részletek: www.thegbwa.com

 

A GBWA az egyetlen globális díjpályázat a kozmetikumok, az egészségügy, a wellness, a fitnesz, az organikus élelmiszert gyártás és a táplálék-kiegészítők területén, amely független minden vállalati támogatástól vagy médiacsoporttól. A díjazás elbírálása teljes mértékben teljesítményen alapul. A díjazó csapatot és a projekt működését a dublini székhelyű, budapesti gyökerekkel is rendelkező Follow Me Agency, Európa második legnagyobb influencer Szépség & Trend Fesztivál és Díj alapítója, a holland Amcity B.V. és a londoni székhelyű nonprofit vállalat, a Global Wellbeing Society biztosítja, angol, holland, mexikói és magyar csapattagok bevonásával.

SOCIAL MEDIA