Majd helyett MOST! – avagy Te döntesz, hogy mit hozol ki a saját történetedből

Hírek Kiemelt

„Gyermekként édesanyukámtól kaptam egy jelképes szemüveget. Egy olyan szemüveget, amin keresztül a világ szép, örömteli és olyan, amilyenné teszem. A szemüveg mellé egy nagyon fontos útravalót is kaptam: Te döntesz, hogy mit hozol ki az életedből!”- ezt a szemüveget ma is büszkén viseli Mosolyka, azaz Hozleiter Fanny, akinek személyes története nap mint nap emberek ezreit inspirálja. Az AVON My Story Matters – Minden történet számít elnevezésű kampánya során az ilyen motiváló történeteket gyűjti össze a világ minden tájáról, legyenek azok nagyon különleges, egyedi, vagy épp apróbb, mindennapi sikerek, leküzdött kihívások, annak érdekében, hogy saját történetük megosztása által nők ezreinek adjon erőt és reményt a jelenlegi helyzetben.

 

A koronavírus-járvány árnyékában világszerte nők ezrei kerültek lelkileg nehéz helyzetbe az elszigeteltség, a vírustól való félelem vagy esetleg pénzügyi bizonytalanság miatt. Világszerte a nők 92%-ában fokozódott a nyomás és stressz érzete és 41%-uknak csorbult az önbizalma a kijárási korlátozások következtében. Az AVON nemzetközi kutatásából kiderül, hogy a nők többsége erőt merít a hasonló élethelyzetben levő emberek hétköznapi történeteiből, és segít nekik, ha megoszthatják saját tapasztalataikat. Ebben nyújt segítséget a My Story Matters névre keresztelt globális történet- és képgaléria, amelyben a világ bármely pontján élők megoszthatják életeseményeiket, kisebb, nagyobb győzelmeiket.

A feltöltött történetek között olvashatjuk Fanny történetét is, aki 7 évesen került kerekesszékbe, azonban ma már újra tud állni egy járógép segítségével és az első lépéseket gyakorolja, pozitívan és hálával tekintett sorsára és a világra. Fanny manapság motivációs előadásokat tart, blogol, könyvet írt és hamarosan bemutatásra kerül az életéről készült film is, a Majd helyett MOST. A film tanulsága tökéletesen közvetíti a My Story Matters kampány céljait és üzenetét is, mely szerint mindenkinek van egy olyan története, amely büszkeséggel töltheti el és ezáltal példát mutat, erőt és motivációt ad mások számára, hogy leküzdhessék a mindennapok akadályait.

„…Te döntesz, hogy mit hozol ki az életedből! Persze a döntés mellé szükségesek a tettek is és a kitartás is. Voltak, akik aranyosnak gondolnak, de nem biztattak. Voltak, akik egyenesen lebeszéltek volna, vagy csak a „hibáinkat” látták. Ha akkor a hitetlenkedők energiájára ülök fel, akkor ma nincs a Mosolyka – Majd helyett MOST nagyjátékfilm, ami már most sokak életébe varázsolt fantasztikus élményeket. Ha akkor és ott elengedem az álmunkat a férjemmel, Sankóval és Vékony Zolival, akkor ma nem lehetnék büszke arra a csapatra, azokra a lelkesítő, kitartó alkotókra, akikkel együtt megvalósítottuk…” – írja Fanny, aki saját történetén keresztül szeretne inspirációt és hitet adni mindenki számára, hogy pozitív hozzáállással és kitartással bármilyen álmot meg lehet valósítani.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Fanny is csatlakozott kampányunkhoz és közös erővel küzdhetünk azért, hogy mindenki elhiggye, le tudja küzdeni azokat a korlátokat, amelyeket az élet állít elé – legyen az akármilyen kicsi vagy nagy. Az AVON küldetése, hogy segítsen a nőknek, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. A My Story Matters Galéria ennek a célnak megfelelően nők ezreinek biztosít lehetőséget, hogy megszólalhassanak, megoszthassák történeteiket és megünnepeljék eredményeiket. Mindemellett az AVON Alapítvány minden megosztott történet után 1 dollárt adományoz olyan jótékonysági szervezeteknek, amelyek segítenek a nők számára egy jobb világot teremteni, ahol mindenkit ugyanazok a lehetőségek és esélyek illetnek meg” – nyilatkozta Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

A My Story Matters platform nők és férfiak ezreit kapcsolja össze világszerte, így ünnepelve meg elért eredményeiket, és mára több mint 400.000 feltöltött történeten keresztül inspirálva egymást saját lehetőségeik kiaknázására.

Új történetek megosztásáért és mások tapasztalatainak olvasásáért látogass el a www.watchmenow.avon.com honlapra.

Hozleiter Fanny Mosolyka – Majd helyett MOST filmjéről tájékozódni és jegyet vásárolni a www.majdhelyettmost.hu honlapon tudsz.

SOCIAL MEDIA