Magyarországról vitt régiós vezetőt a Deloitte

Karrier

Seres Béla a Deloitte EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) vállalati pénzügyi tanácsadási üzletág (Corporate Finance Advisory) új vezetője. A szakember a kinevezését megelőzően a közép-európai pénzügyi és M&A tanácsadási szolgáltatások vezetéséért és fejlesztéséért volt felelős.

Egyedülálló eset, hogy a Deloitte globális hálózatában magyarországi vezetőt neveznek ki egy üzletág EMEA régiójának élére. Megbízatását a közép-európai régióban végzett szakmai munkájának, eredményeinek és nemzetközi sikereinek köszönheti. Seres Béla feladatait továbbra is a magyar irodából látja el.

Megtiszteltetés, hogy az EMEA-régió üzletágvezetőjének neveztek ki. Az elismerés elsősorban a piacvezető hazai és a közép- és kelet-európai Deloitte M&Atanácsadó csapatainkat illeti. Új munkakörömben továbbra is azon fogok dolgozni, hogy a Deloitte globális hálózatában rejlő előnyöket erősítsük, növeljük a nemzetközi tranzakciós tanácsadói üzletágunkat és minél több európai országban piacvezető vállalati pénzügyi és tranzakciós tanácsadóvá válhassunk – idézi Seres Béla, a Deloitte újonnan kinevezett EMEA-régió CFA vezetője szavait a cég közleménye.

Üzletágaink közül a pénzügyi és tranzakciós tanácsadás esetében a legfontosabb az erős nemzetközi együttműködés a Deloitte globális hálózatán belül. Meggyőződésem, hogy Seres Béla kinevezésével a magyar iroda még erősebben bekapcsolódhat az európai és globális M&A tanácsadói hálózatunkba, melynek nyertesei ügyfeleink lesznek, akiket a jövőben is a legmagasabb szakmai szinten támogatunk tranzakciós terveik sikeres végrehajtásában – tette hozzá Fülöp András, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Seres Béla 18 évvel ezelőtt csatlakozott partnerként a Deloitte-hoz és 2009 óta volt a pénzügyi tanácsadás üzletág közép-európai vezetője. Több mint 25 éves tranzakciós tanácsadási tapasztalattal rendelkezik a vállalati pénzügyi tranzakciók területén. Számos jelentős vállalatfelvásárlási és eladási tranzakciót irányított a pénzintézeti, távközlési, média- illetve energiaszektorban Magyarországon és Közép-Európában, írják.

SOCIAL MEDIA