Loctite két keréken, Liszi Attilával

Hírek Kiemelt

A Henkel elköteleződése a technikai sportok iránt már számos alkalommal megmutatkozott. A Loctite legújabb termékbevezetésében Liszi Attila, Magyarország legeredményesebb Downhill versenyzője lép partnerségre a márkával és népszerűsíti a termékeket.

 

A Loctite csúcsminőségű ragasztói, tömítő, és menetrögzítő anyagai számos ipari területen bizonyítottak. A márka innovatív folyékony menetrögzítő termékei az ipari gyártás széles palettáján jelen vannak.  A nehézberendezéseken túl akár a kerékpárok építésében és karbantartásában kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A hagyományos rögzítési módszerek alkalmazásakor rések keletkeznek, a Loctite folyékony menetrögzítőkkel nagy mértékben növelhető a berendezések megbízható működése, hiszen terméktulajdonságainak köszönhetően megfelelően rögzíti a menetes kötéseket, megakadályozva a vibrációt, illetve a hő és mechanikai terhelés által okozott kilazulást. A folyadékokkal szemben tömít, valamint korrózió és berágódás ellen védelmet nyújt. A menetrögzítők többféle oldhatósági tulajdonsággal elérhetőek, a termék színezése jelzi a felhasználónak, hogy az adott termék kis, közepes, vagy nagy szilárdságú felhasználásra alkalmazható.

Az új menetrögzítő termékcsaládunk népszerűsítésére azért Liszi Attilát, a legeredményesebb magyar downhillest kértük fel, mert az extrém kerékpársport kiváló terep annak bizonyítására, hogy a csúcskategóriás Loctite termékek szélsőséges terhelés mellett is kiemelkedő megbízhatósággal működnek” – mondta Hevér Orsolya marketingvezető.

Nagyon régóta ismerem a Loctite márkát, előszeretettel használom termékeit, hiszen a nagy igénybevételnek kitett kerékpárok esetében minden felmerülő problémára van Loctite megoldás, az ipari kéztisztítótól kezdve, az oldószeres tisztítón át, a professzionális lánckenő olajokon keresztül, egészen a kiváló minőségű fém és műanyag ragasztókig” – állítja Liszi Attila, hozzátéve, hogy személyes kedvencének a LOCTITE SF 7063-mas oldószeres tisztítóanyagot tartja. Mivel a gravity bicikliket ő maga is rengeteget szereli ahhoz, hogy a működésük kifogástalan legyen, így tudja, hogy a szétszereléseknél mindig mindent le kell tisztítani ahhoz, hogy a legapróbb szennyeződések is eltávolítódjanak. Ezzel az anyaggal pedig makulátlan eredményt ér el minden alkalommal úgy, hogy nem károsítja a bicikliváz festékbevonatát.

 

SOCIAL MEDIA