Horváth Gergő veszi át a Ringier műsorlap-portfóliójának főszerkesztői feladatait

Karrier Kiemelt

Horváth Gergő 14 éve tagja a kiadó szakember-gárdájának: 2008-ban kezdett a GLAMOUR online szerkesztőjeként, 2016-tól a Glamour.hu vezető szerkesztője, majd az elmúlt két évben a magazin főszerkesztő-helyettese lett.

 

A Tvr-hét, valamint a hozzá kapcsolódó további hét kiadványból álló lapcsalád főszerkesztői feladatait az elmúlt 17 évben Szilágyi Gábor látta el, aki az alapító-főszerkesztő, Kaposi Kis István hívására külsős szerzőből 1995-ben lett a szerkesztőség tagja. Szilágyi Gábor idén ősztől nyugdíjas éveit kezdi.

„Megtisztelő, hogy felkértek a Ringier Hungary legrégebbi kiadványának vezetésére; a Tvr-hét és a műsorlapok-portfólió mindig is meghatározó szerepet töltött be a kiadó életében. Szerencsés helyzetben vagyok, mert egy kiváló elődtől vehetek át egy stabilan és sikeresen működő lapcsaládot, aki ráadásul egy elkötelezett, szakmailag kifogástalan csapatot hagy nekem örökül. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a megszokott minőségben, változatos és szórakoztató tartalommal szolgáljuk ki az olvasóinkat, és megtartsuk, erősítsük a pozíciónkat a piacon. Kifejezett célom az is, hogy lapcsaládhoz tartozó vezető médiamárkák digitális jövőjéről gondoskodjunk. A bővülő streamingpiac, és a tévés tartalmak megváltozó fogyasztási szokásai mellett egyre fontosabbá válik, hogy a nézők használható segítséget kapjanak az online felületeken ahhoz, hogy ebben a bőségben megtalálják a számukra legmegfelelőbb, legszórakoztatóbb tartalmakat. Hiszünk abban, hogy ebben komoly szerepünk lehet az elkövetkező években” – mondja szakmai küldetéséről az új főszerkesztő, Horváth Gergő.

A Ringier Hungary vezetősége és teljes csapata ezúton is köszönetét fejezi ki Szilágyi Gábor elkötelezett munkájáért és újságírói szakértelméért, amellyel nagyban hozzájárult a lapcsalád sikereihez.

 

SOCIAL MEDIA