Levi’s Pride 2021 – A szeretetnek nincs neme

Hírek

A 2021-es Pride során a Levis az empátia és az inkluzivitás bátorítását tűzte ki célul, egy olyan inspiráló új Pride kollekció segítségével, ami az LMBTQIA közösséget ünnepli és a megfelelő névmások használatának fontosságát vizsgálja. A kollekció az “All Pronouns. All Love,” nevet kapta, fókuszában pedig a nagy szerelem, a megértés és az optimizmus áll.

„A Levi’s története hosszú ideje összefonódik az LMBTQIA közösség támogatásával és a közösséghez tartozó alkalmazottak és rajongók melletti kiállással. Minden évben büszkén ünnepeljük az LMBTQIA közösséget a Pride kollekciónkkal és a Pride rendezvényeken való részvételünkkel világszerte. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy úgy lássuk az embereket, amilyennek ők szeretnének látszani. Ezért lett idén a célunk, hogy a Pride kollekcióval megmutassuk azt az üzenetet, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni: Tisztelj minden névmást” — mondta Jen Sey, a Levi’s márka elnöke.

Mint egy szerelmeslevél az LMBTQIA közösséghez, a 2021-es Levi’s Pride kollekció a Levi’s klasszikusok modern stílusú, uniszex kínálatát vonultatja fel. Az új szivárvány grafikát a San Frnasisco-i Castro District lobogó szivárványos zászlója inspirálta, a kollekció kiemelkedő darabjai a Liberation Trucker dzseki, a Liberation Short-All és a Liberation Jumpsuit.

A termékek bemutatása mellett a Levi’s® tovább folytatja az LMBTQIA közösség támogatását az OutRight Action International-lel összefogva. A szervezet az LMBTQIA jogok érvényesítéséért dolgozik világszerte, és a Levi’s 2021-es Pride kollekciója bevételének 100 %-a a szervezethez kerül.

SOCIAL MEDIA