Lemondott Schiwert-Takács László, az RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatója

Karrier Kiemelt

Schiwert-Takács László marketing és kommunikációs igazgató a mai nappal, július 1-jével lemondott eddigi pozíciójáról – írja  Media1. A szakember egy időre szabadságot vett ki, a néhány hónapos megújulási szabadságot követően továbbra is az RTL Magyarország munkatársa marad és más területen folytatja majd pályafutását a vállalatnál.

 

„Kollégánk, aki az elmúlt több mint két évtized alatt számos területen bizonyított már az RTL Magyarországon belül, a néhány hónapos megújulási szabadságot követően továbbra is az RTL Magyarország munkatársa marad és más területen folytatja majd pályafutását a vállalatnál” – idézi a Media1 a médiavállalat tájékoztatását.

A szakember az RTl Klub indulása óta a televíziónál dolgozik, számos produkció fűződik a nevéhez, többek között az X-Faktor, a Csillag születik, a Szombat esti láz. A médiacég marketing és kommunikációs tevékenységét 2017 novembere óta irányította. Schiwert-Takács László a következő hónapokban szabadságra megy, de vissza fog térni a tévétársasághoz. Utódját keresik, az átmeneti időszakban Grósz Judit digitális és üzletfejlesztési igazgató koordinálja az osztállyal kapcsolatos ügyeket.

 

SOCIAL MEDIA