Lélegzetelállító helyszínen kaptak helyet a Samsung készülékei

Hírek

Palm Jumeraih legújabb hotel komplexuma, az Atlantis The Royal a Kerzner International tulajdonában álló szálloda, amelynek kül- és beltéri területein egyaránt a Samsung prémium technológiájú professzionális kijelzői ejthetik ámulatba az ide érkező vendégeket.

 

„Az Atlantis The Royalban minden apró részletre odafigyelünk a vendégeink kényelme és kollégáink hatékony munkavégzésének érdekében. A Samsung a kivitelezéstől kezdve meghatározó technológiai partnerünk, bízunk az eszközeiben és a megoldásaiban, valamint a szakértői csapat minőségi és megbízható munkájában, amellyel segítenek megteremteni egy páratlan szállodai élményt a látogatók számára” – mondta le Anthony Lynsdale, az Atlantis Dubai IT osztályának alelnöke.

Az Atlantis The Royal az első olyan hotel komplexum a MENA-régióban (Közel-Kelet és Észak-Afrika területe), amely a Samsung The Wall segítségével teszi teljes körűvé a luxus vendégélményt. A 146 col átmérőjű, 4K felbontású moduláris Micro LED kijelző a szálloda legfényűzőbb királyi lakosztályában is helyet kapott.

A komplexumban számos helyen megtalálhatók a Samsung Smart Signage eszközök is, a szórakoztató funkció mellett páratlan vizuális élményt nyújtva a hotel vendégeinek.

A szálloda lélegzetelállító lobbijában található három nagy víztartályon is Samsung Smart LED Signage-ket helyeztek el, így már a belépéskor megragadják a látogatók figyelmét. A legnagyobb kijelző mérete 6 méter x 8,5 méter, az átlátszó tartályok és a falak közé telepített, kifüggesztett kijelzők pedig szemkápráztató képeket vetítenek, többek között például a tenger mélyén úszkáló halakról.

A szálloda wellness részlegét és edzőtermeit is a vállalat IER sorozatában megtalálható Samsung Smart LED Signage eszközök egészítik ki. A LED HDR technológiát alkalmazó kijelzők szintén kristálytiszta képeket jelenítenek meg, így a különböző telepítési helyigényeket is szem előtt tartva, az Atlantis The Royal csapata egyedülálló látványvilágot keltenek életre ezekben a terekben is.

A Samsung Smart LED Signage eszközöket az éttermekben és rendezvénytermekben is telepítették, annak érdekében, hogy a vendégek kényelme és a kommunikáció hatékonysága mellett, megkönnyítse a személyzet munkáját is. Az Atlantis the Royal minden egyes vendége luxus bánásmódban részesülhet, köszönhetően az üdülőhely 795 szobájába telepített 957 Samsung Hotel TV-nek, amellyel elérhető a kiváló, személyre szabott vendégélmény.

„Megtisztelés számunkra, hogy együttműködhetünk az Atlantis the Royal szállodával, és közösen egyedülálló luxusélményt kínálhatunk a vendégek számára. A Samsung forradalmi kijelző technológiája ötvöződik az Atlantis kreativitásával és szakértelmével, a kettő elegyéből pedig új irányok nyílnak meg a vendéglátóipar számára is” – mondta Doohee Lee, a Samsung Gulf Electronics alelnöke és vezetője.

 

SOCIAL MEDIA