Lángossütőket versenyeztetett a Vénusz

Hírek

Az étolajmárka adatbázist is épít a sütödékből. A felhasználók már 621 lángosozó között kereshetnek és értékelhetik is azokat.

„Fülig összekened magad, de mindig megéri!” – így szól a Zsámbéki Lángossütőjelmondata, akik immár 30 éve sütik a lángosokat a családi vállalkozás keretein belül. A „Vénusz kedvenc lángosozója 2014” cím büszke nyertesei 2.639 szavazattal végeztek a Lángos Voks verseny első helyén. A kitüntetés mellet a nyertes továbbá 1000 liter Vénusz napraforgó-étolajban is részesül.

A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2014” címet és az 500 liter Vénusz napraforgóolaj nyereményt ebben az évben 776 szavazattal a – neve ellenére lángosban is utazó – Siófoki Palacsintasütő érdemelte ki.

Vénusz lángos adatbázishoz idén 192 új vendéglátóhely csatlakozott, így immár 621 lángosozóra lehetett szavazni a verseny során, melyekre közel 16.640 voksot adtak le a lángosrajongók. A területi eloszlást tekintve ebben az évben a legtöbb lángosozót Budapest, Szeged valamint Nyíregyháza környékéről nevezték. Az összes szavazatot tekintve az egyik legkedveltebb lángosozó régió ebben az évben is a balatoni, ahonnan 138 hely került fel az országos lángos térképre.

A Vénusz Lángos Voks alkalmazás a versenyen túl immár három éve nemcsak abban nyújt segítséget a közel 36.340 felhasználó számára, hogy kiigazodjanak a lángossütők kavalkádjában és megtalálják a leginkább ajánlott helyeket, hanem abban is, hogy megnézhessék, milyen lángost készítenek azok. Az értékelések alapján az látszik, hogy a legtöbben a kívül ropogós, közepesen vastag, feltéttel jól ellátott finomságokat kedvelik leginkább.

„Nekünk a Vénusznál, szívügyünk a lángos. Nem csupán azért, mert mi is imádjuk, hanem azért is, mert úgy gondoljuk, hogy az igazán finom lángos titka a jó alapanyagokon túl a sütési technikán is múlik. Utóbbihoz pedig nélkülözhetetlen a minőségi napraforgó-étolaj” – mondta Frikton Ildikó, a Vénusz márkamenedzsere.

SOCIAL MEDIA