Időutazás az Auchan matricagyűjtő albumával

Hírek

Az áruházlánc első, hazai fejlesztésű matricagyűjtő kampánya a családokat célozza meg az iskolakezdési szezonban.

Arnold és Oszkár utazása az időben” című matricagyűjtő albumot ad ki az Auchan, szeptember 5-től elérhető a kiadvány az áruházakban. A két főhős, az okos kisfiú és társa – a beszélő szurikáta –, az őskorban, az ókorban és a középkorban él át izgalmas kalandokat.
Az áruházlánc vásárlói minden elköltött 2000 forint után ajándék matricacsomagot kapnak, Arnold és Oszkár történeteinek színes részleteit felfedő matricákkal. Az áruházakban pedig időgépes fotófal várja a gyermeket, 10 héten át, ezáltal ők is a történet részeseivé válhatnak.

„Egy igazi kihívás volt, hogy a hazai kereskedelmi piacon egyedi albummal jelenjünk meg, amely egyszerre közvetít értéket és szórakoztat. Az album tervezési, kivitelezési munkálatai hazánkban, neves szakemberek közreműködésével zajlottak, a Café Design vezetésével. Marketinges munkatársaim és az ügynökségi szakemberek szoros együttműködésének eredményeként reméljük, egy igazán különleges kiadvány született, amit a gyermekek szívesen fognak forgatni ” – mondta el Gál Judit kommunikációs menedzser.

A kampány részeként a promóció ideje alatt (2014.09.05. – 2014.11.06.) online játék is várja a gyermekeket az idoutazas.auchan.hu oldalon, korszakonként ügyességi játékkal, és számos megnyerhető „Arnold és Oszkár” relikviával: tornazsákkal, bögrével, tolltartóval és egyéb ajándékkal.

Az Auchan extra gyűjtési lehetőséget is kínál: MasterCard, vagy Maestro típusú bankkártyával történő fizetés esetén plusz egy, Auchan vásárlókártyával történő fizetés esetén plusz kettő matrica csomagot kapnak a vásárlók. Összesen 166 matrica gyűjthető, az ajándék matricák mellett 99 forintért meg is vásárolható a csomag, melyben 5 darab matrica található.

Az album különlegessége, hogy digitális rajztáblán, kézzel rajzolt minden egyes képkockája. A lektorálást egyetemi és középiskolai oktatók (paleontológus és történész szakemberek) végezték, azt a célt szem előtt tartva, hogy játszva tanuljanak a gyermekek. A matricagyűjtő album bevonja az olvasót is: a gyermekek kérdésekre adhatnak válaszokat, rejtvényt fejthetnek, és izgalmas feladványokat oldhatnak meg. Az album 3 éves kor felett szülői segítséggel forgatható.

SOCIAL MEDIA