09:00 - 09:15
Előadás
Megnyitó
Beszélgetésvezető:Kölcsei Gergely(Tomorrow reklámügynökség)
09:15 - 09:35
Előadás
MegújuLojalitás: A legújabb fogyasztói trendek a kiskereskedelmi szcénából
Előadó:Győrváry-Aszatrjan Diána(NIQ)
Előadó:Pádár Kata(NIQ)
09:35 - 09:50
Előadás
Retail márkák percepciója a legújabb Brand Asset Valuator kutatás nyomán
09:50 - 10:05
Előadás
Diageo Smashed Projekt. Interaktív élőszereplős programmal a fiatalkori alkoholfogyasztás visszaszorításáért
Előadó:Ábrahám Gergely(Diageo)
10:05 - 10:20
Előadás
Soproni márka evolúció
10:20 - 10:35
Előadás
Holisztikus digitális branding és stratégia egy világmárka esetében
10:35 - 10:50
Előadás
Egy pöttynyi jókedv és zene minden mennyiségben
10:50 - 11:05
Előadás
PICK Szalámik. Életre szóló Ízemlékek
Előadó:Szokolai Júlia(Bonafarm)
11:05 - 11:20
Előadás
Kiskereskedelem szórólap nélkül? Mutatjuk, hogyan!
11:20 - 12:00
Előadás
Kommunikáció a retail szektorban
Résztvevő:Balázs Ildikó(Auchan)
Résztvevő:Kanyó Roland(dm Kft)
Résztvevő:Maczelka Márk(SPAR Magyarország )
Résztvevő:Novák Nóra(Tesco Globál Zrt.)
Beszélgetésvezető:Polgár Péter(Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria, Kultúra 2008 Nonprofit Kft., )
12:00 - 13:00
Ebédszünet
Ebédszünet
13:00 - 13:15
Előadás
Kiváló termékből kiváló márka
13:15 - 13:30
Előadás
Az ALDI másfél évtizedes márkaépítése
13:30 - 13:45
Előadás
Pistázd meg a kampányt!
Előadó:Boross-Völcsei Dóra(ACG)
Előadó:Sallai Ervin(ACG)
13:45 - 14:00
Előadás
Mi indokolhatja egy piacvezető márka újrapozícionálását?
14:00 - 14:15
Előadás
Hogyan lehetséges márkát építeni, amikor a kultúra is kérdéses hozzá?
14:15 - 14:30
Előadás
Ismétlődő promóciók – unalmas vagy gyümölcsöző?
14:30 - 14:45
Előadás
Foodora: A rebrand rebrandje, a.k.a. A-B teszt márkákkal?
Előadó:Szauter Zsolt(foodora)
14:45 - 15:00
Előadás
Speciális fogyasztói igények: nő a mentes piac
15:00 - 15:15
Előadás
Giving is the new black (a kapni helyett adni)
15:15 - 15:30
Előadás
Szántóföldről az asztalra: az első Corvinus Termelői Piac tanulságai
Előadó:Török Áron dr.(Budapesti Corvinus Egyetem, Fenntartható Fejlődés Intézet, Agrárgazdaságtan Tanszék)