Főoldal/Ki kicsoda/Szalóky Tóth Judit

Szalóky Tóth Judit

Public Affairs Manager

The Coca-Cola Company

Állások:

Judit karrierjét az Unilevernél kezdte a cég élelmiszer és ital portfóliójának marketingkommunikációs és trade marketing szakembereként, majd a számos ikonikus márkát, így az Unicum mellett a Diageo márkákat is forgalmazó Zwack Unicum Rt. marketing- és kommunikációs igazgatója lett.

Ezt követően a kiskereskedelmi üzleti tanácsadás területén piacvezető Nielsen magyarországi ügyvezető pozícióját töltötte be több mint tíz évig, szorosan együttműködve az FMCG szektor gyártói és kereskedelmi szereplőivel, valamint az iparág szervezeteivel. Karrierje következő állomásaként Judit a Nielsen régiós menedzsmentjének tagjaként a kelet- és közép-európai régió marketing- és kommunikációs igazgatója lett, szakmai felelőssége kiterjedt a 15 országot magába foglaló régió televíziós nézettség és kiskereskedelmi mérés szolgáltatásaira egyaránt. Jelen pozícióját megelőzően a világ egyik elismert, vezető-kiválasztással és tanácsadással foglalkozó cégének, a Boydennek a magyarországi partnere, valamint a cég globális consumer & retail practice groupjának tagja volt.

Judit jelenleg a The Coca Cola Company vállalati kapcsolatokért felelős magyarországi vezetője.

Tanulmányok:

Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, MBA, Marketing

Budapesti Corvinus Egyetem, Vállalati és Vezetői Coach

Leírás:

Szalóky Tóth Judit a The Coca-Cola Company vállalati kapcsolatokért felelős magyarországi vezetője. Judit immár húsz éve tölt be vezető pozíciókat nemzetközi cégek, többek között az Unilever, a Zwack Unicum, a Nielsen, a Boyden helyi és régiós menedzsmentjében marketing, kommunikáció és általános management/ügyvezetés fókusszal.

Az Egyenlítő Alapítvány kuratóriumi tagjaként elkötelezett képviselője a női esélyegyenlőségnek. Szabadidejében nagykövetként és patrónusként több karitatív szervezet munkáját is támogatja. Rendszeresen publikál, vendégelőadó több felsőoktatási intézményben, aktív kapcsolatot ápol számos meghatározó iparági szervezettel.