Kik lesznek 2018 legjobb startupjai?

Hírek

Április 22-ig várják a jelentkezőket az idei Blastoff versenyre

Elindult a nevezés az idei Blastoff startup versenyre, ahol hazai és nemzetközi startupok mérettethetik meg üzleti vállalkozásaikat! A verseny nyertesei a Power Angels 150 000 eurós befektetési ajánlatával, az OXO Labs féléves akcelerátor programjával, a Google, a Design Terminál, az EURid és az Impact Works különdíjaival indulhatnak el a világhírnév felé.

Negyedik alkalommal rendezik meg a közép- és kelet-európai régió egyik legnagyobb startup versenyét, amelynek célja, hogy lehetőséget biztosítson induló vállalkozásoknak a bemutatkozásra, és hogy a legjobb ötletek és üzleti tervek számára utat építsen a megvalósításig. A tavalyi évben 114 startup, közülük 91 hazai és 23 külföldi vállalkozás nevezett, a nyertesek között volt a Chempass, a Smartill, a vHeart és a Kontrachess is. A tavalyi nyertesek közül, a versenyt követően hárman is jelentős összegű befektetéssel gazdagodtak az OXO csoporttól és partnereitől, amelyből az OXO Labs és a Power Angelsösszesen 80 millió forint összegű befektetést bocsátott rendelkezésre.

A 2018-as versenyre jelentkezni április 22-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével és egy rövid, angol nyelvű bemutatkozóval. A második fordulóban a versenyzők videó interjúkban mutathatják be vállalkozásaikat, a szakmai zsűri által tíz legígéretesebbnek választott jelentkező pedig élőben csaphat össze a Brain Bar első napján, június 1-én.

A nyertes vállalkozás 150 000 euró összegű befektetési ajánlatot kap a Power Angels befektetési társaságtól és részt vehet az OXO Labs által szervezett féléves akcelerátor programban. Ezen felül a versenyzők számos különdíjra pályázhatnak, mint például részvételi lehetőség a főtámogató EURid által szervezett .eu Web Awards díjátadóján, kommunikációs coaching támogatás az Impact Works jóvoltából, mentorálási alkalmak és nagyvállalati összekötések a Design Terminál felajánlásával vagy Google Cloud Credit 3000 dollár értékben a Google felajánlásaként.

OXO Labs

A közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb akcelerátor csapata. Az OXO Labs kezdeti szakaszban lévő startupok üzleti inkubációjával és nemzetközi piacokra juttatásával foglalkozik.

Power Angels

Vezető hazai befektető csapat, üzleti angyalok, akik induló vállalkozásokat magántőke-finanszírozással, kapcsolati hálóval, mentorálással támogatnak a közép-európai régióra összpontosítva. A Power Angels alapítói más-más szakmai háttérrel rendelkeznek és mindent átfogó vállalkozói tapasztalattal.

EURid

Az EURid a .eu és a .ею domain nevek prominens nyilvántartója, amely az európaiak számára lehetővé teszi üzleti tevékenységük megbízható és biztonságos online jelenlétét. A .eu és a .ею közösség több mint 3,8 millió felhasználót számol, akik közül sok kkv-k és vállalatok képviselője. A digitális szféra szakértőjeként az EURid tudja, mennyire fontos a hatékony online jelenlét.

Brain Bar

A Magyarország leginspirálóbb eseményének választott fesztiválon több mint félszáz nemzetközi hírű, úttörő gondolkodó, tudós, alkotó vitatja meg június 1. és június 2. között a Corvinus Egyetem campusán azokat a legérdekesebb, legellentmondásosabb témákat, amik a jövőnket formálják. Az esemény részletes programja itt érhető el: http://brainbar.com

Blastoff

Full service kreatív ügynökség. 2015 óta szervezik a régió egyik legnagyobb startup versenyét, mely a kelet-közép-európai országok legígéretesebb induló vállalkozásait gyűjti össze.

SOCIAL MEDIA