Két OPPO termék kapott „Best Product” elismerést az EISA Awards 2022-2023 keretében

Hírek Kiemelt

Az OPPO okoseszköz gyártó két kategóriában is megkapta a Best Product elismerést a világ legrangosabb audiovizuális és mobilelektronikai szakmai médiumainak díjátadóján. Idén a márka zászlóshajója, az OPPO Find X5 Pro nyerte el a Best Product díjat Advanced Smartphone kategóriában, az OPPO Enco X2 bluetooth fülhallgatót pedig a legjobb hallójárati fülhallgatónak találta a nemzetközi szakértőkből álló zsűri.

 

Az OPPO Find X5 Pro kapta a világ 59 legnevesebb szórakoztatóelektronikai kiadványából álló szakmai szervezet, az EISA Best Product díját Advanced Smartphone 2022-2023 kategóriában. A februárban bejelentett okostelefonban az OPPO több iparágvezető képalkotási, valamint energiagazdálkodási innovációja mutatkozott be. A készülék már tartalmazza a svéd Hasselblad kameratechnológiáját és az OPPO MariSilicon X neurális processzorát, amely először tesz lehetővé Android okostelefonon 4K Ultra Night Video rögzítést. A készülék támogatja a gyorstöltés új korszakát ígérő SUPERVOOC és Battery Health Engine technológiákat is.

Az EISA AWARDS 2022-2023 keretében Best Product elismerést kapott ugyanakkor a márka Bluetooth fülhallgató kínálatának csúcsmodellje is, az OPPO Enco X2, az In-Ear Headphones 2022-2023 kategóriában.  A hallójárati kialakítású eszközben a természetes és valósághű zenereprodukciót a dán Dynaudio hangszórógyártóval való együttműködésben fejlesztett SuperDBEE akusztikus rendszer, az audió tartalmak nagy felbontású streamelését lehetővé tévő LHDC 4.0 protokoll támogatás és az ultraszéles-sávú zajszűrés biztosítja.

„Nagyon örülünk, hogy megkaptuk az EISA-díjat a Find X5 Pro készülékünkben található innovatív megoldásokért. Az Advanced Smartphone díj harmadik alkalommal történő elnyerése bizonyítja elkötelezettségünket a fogyasztói elvárásokat is felülmúló eszközök létrehozása felé. A Find X5 Pro megemeli a mércét az okostelefonok képalkotása és a prémium dizájn terén, valamint olyan iparágvezető funkciókkal rendelkezik, amelyek a kreatív önkifejezés még magasabb szintjét teszi lehetővé fogyasztók számára. Az Enco X2 kategóriaelső akusztikus teljesítményével újradefiniálja a hangélményt, miközben elegáns dizájnjával a divatra fogékony fogyasztók számára is remek választás lehet” – mondta Bingo Liu, az OPPO nyugat-európai elnöke.

 

SOCIAL MEDIA