Két díjjal ismerte el a Lexus LBX-et a brit What Car?

Hírek

A Lexus LBX megkapta első jelentős európai elismerését: a What Car? vezető autós magazin az Év Autója és az Év Kis SUV-ja 2024 címet adományozta neki.

„A What Car? Év Autója cím annak a modellnek jár, amelyik az elmúlt 12 hónapban a legmesszebbre jutott, és idén ez a Lexus LBX. Annak ellenére, hogy a kis SUV-k rendkívül versenyképes piacára lép be, minden riválisánál jobb, nem utolsósorban azért, mert ez az első olyan autó a kategóriában, amely a hibrid hatékonyságot nagyautós luxussal kombinálja. És egy olyan időszakban, amikor az árak az egekbe szökni látszanak, ezeket az erősségeket elképesztően csábító áron kínálja” – fogalmaz Steve Huntingford, a brit What Car? szerkesztője.

„A többi What Car? díjkategóriával ellentétben ez a kategória nem igényelt vitát, mert a legutóbbi megbízhatósági felmérésünkben a Lexus már hetedik egymást követő évben végzett az élen. Nemcsak, hogy a Lexus autói a legmegbízhatóbbak, amit csak lehet vásárolni, de a kereskedők gyorsan, hatékonyan és anélkül kezelték azt a néhány hibát, ami előfordult, hogy a Lexus-tulajdonosok, akik beszámoltak nekünk az autójukról, bármit is kérdeztek volna tőlük. Mivel a testvérmárka, a Toyota a második helyen végzett a felmérésben, egyértelmű, hogy ezek a normák az egész vállalatra érvényesek” – teszi hozzá Huntingford a megbízhatósági díj kapcsán.

„Ez a megtiszteltetés nagy büszkeséggel és izgalommal tölti el mindazokat, akik részt vettek az LBX létrehozásában, a főmérnöktől a gyártósoron dolgozó csapatokig. Ez a díj jutalma azoknak a hatalmas erőfeszítéseknek, amelyeket egy olyan kisautó elkészítésébe fektettünk, amely minden tekintetben valóban prémium kategóriás, és amely hamisítatlanul Lexus termék. Nem volt kompromisszum. Az LBX rendelkezik mindazzal a kézműves luxussal, magas minőséggel és jellegzetes vezetési élménnyel, amelyet bármelyik, a mi jelvényünket viselő autóban megtalálhatnak a vásárlók” – avat be Chris Hayes, a Lexus brit igazgatója a díj kapcsán.

SOCIAL MEDIA