Készpénz mindössze fél óra alatt

Hírek

Új szolgáltatások a Budapest Bank és a Tesco együttműködésének keretében

Áprilistól két új szolgáltatást kínál a Budapest Bank a Tesco hipermarketekben. A Tesco Készpénzhitelt az igényléstől számított akár 30 percen belül, akár hétvégén is megkaphatják az ügyfelek a helyben átadott Instant Tesco Vásárlókártyán, amelyet a kártya aktiválása után bármelyik bankautomatából felvehetnek. A Tesco Kis Kölcsön egy személyi kölcsön, amelynek előnye szintén a gyors elbírálás.

Többé nem kell aggódniuk azoknak, akik eddig a szükséges megtakarítások hiányában nem tudtak kihasználni egy-egy akciót, vagy nem voltak képesek fedezni váratlan kiadásaikat, hiszen a Budapest Bank és a Tesco együttműködésének köszönhetően immár akár fél óra alatt készpénzhez juthatnak a hipermarketekben található Tesco Pénzügyi Partnerpultoknál. A Tesco áruházainak jellemzően nagy forgalma mellett sokaknak kínálhat gyors és egyszerű segítséget a Tesco Készpénzhitel és Tesco Kis Kölcsön.

A Tesco Készpénzhitel szolgáltatás legnagyobb előnye a gyorsaság: hiánytalan dokumentáció esetén az igényléstől számított akár 30 percen belül az ügyfél rendelkezésére áll a kívánt, 100.000 és 300.000 forint közötti hitelösszeg a helyszínen kapott Instant Tesco Vásárlókártyán. A hitelt az ügyfelek a banki nyitvatartási időn túl, akár hétvégén is igényelhetik a Tesco Pénzügyi Partner pultok nyitvatartási idejében. A kártya aktiválása után a megítélt hitelösszeg azonnal felvehető bármelyik bankautomatából, az első készpénzfelvétel díját pedig a bank utólag visszatéríti az ügyfélnek. A készpénzhitel visszafizetése havi egyenlő törlesztőrészletekben történik a Budapest Bank hitelkártyán elérhető „Részletformáló” szolgáltatásával. A futamidő a hitelösszegtől függően 100.000 és 199.999 forint közt 24 hónap, 200.000 és 300.000 forint között pedig 36 hónap.

A Tesco Kis Kölcsön termék egy személyi kölcsön, amelynek igénylése egyszerű, a hitelbírálat pedig szintén mindössze 30 perc alatt megtörténhet. Amennyiben az ügyfél hétköznap reggel 8.00 és délután 17.00 óra között hiánytalan dokumentációval igényli a kölcsönt, pozitív elbírálás esetén már a következő munkanapon a fizetési számláján lesz a megítélt összeg. A Tesco Kis Kölcsön 300.000 és 500.000 forint közötti összeg igénylését teszi lehetővé.

„A Budapest Bank lakossági hitelezési stratégiájában kiemelt szerepe van a partneri együttműködéseknek, ami hozzájárul ahhoz, hogy a bank jelenleg az egyik legnagyobb hazai hitelkártya kibocsátó és a legtöbb fajta co-branded kártyával rendelkező pénzintézet. A Tescóval 2011-ben létrejött partnerségünknek köszönhetően közös termékpalettánk egyre sokrétűbbé válik, aminek a mostani két termék bevezetése is jó példája, a kisebb hitelösszegű kölcsönökkel pedig az ügyfelek korábbinál tágabb körét érhetjük el” – mondta Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője.

„A Tesco elkötelezett, hogy olyan pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek, melyek a Tesco vásárlók számára valóban kedvező, gyors és egyszerű megoldásokat jelentenek. Büszkék vagyunk arra, hogy a Budapest Bankkal együttműködésben ismét egy olyan termék kerül bevezetésre, amely nemcsak egyedi, de kiváló példája is a személyi kölcsönök és hitelkártyák piacán: A Készpénzhitellel Vásárlóink különlegesen gyorsan, akár 30 percen belül, azonnal, ott helyben készpénzhez juthatnak, nagyon egyszerű igénylési folyamattal, kedvező pénzügyi kondíciókkal. A Készpénzhitel annyiban is különleges, hogy Ügyfeleink a jóváhagyott kártyával a Tesco Vásárlókártya minden előnyét is élvezhetik (kedvezmények minden vásárláskor), és újból igénybe vehetik a hitelkártya keretet a pontos törlesztést követően, például kedvező kamatozású Telehitellel” – mondta el Halász Balázs, a Tesco Pénzügyi Szolgáltatások magyarországi vezetője.

A Jegybank nemrég bejelentett új növekedési terve a hitelezett ügyfelek bázisának szélesítése és a lakossági hitelezési aktivitás növelése irányába mutat. Az eredmények eddig biztatók a teljes piacot tekintve: 2018 első két hónapjában 70 százalékkal több új személyi kölcsönt folyósítottak a hitelintézetek, mint a tavalyi év azonos időszakában.

SOCIAL MEDIA