Itt a PREXA shortlistje

Hírek

A tudásmegosztás, szakmai fejlődés támogatása az MPRSZ egyik fő célja. Ezért évek óta valamennyi pályázatának díjnyertes anyagait nyilvánosságra hozta a szövetség. A PREXA kapcsán pedig az anyagok elolvasása mellett, egy nyilvános prezentáció keretében is megismerhetik a shortlistre kerülő pályamunkákat az érdeklődők. Az eseménynek a PREXA szakmai partnere, a Budapesti Metropolitan Egyetem ad otthont.

 

Valódi inspiráló, szakmai légkört szeretnénk teremteni, ahol a tanulságokból, bizonyos problémákra adott válaszokból tanulhatnak egymástól a szakma képviselői. A PR terület alapján tíz kategóriába, iparág alapján hét területre, összesen hetven pályázat érkezett. A shortlistre pedig több, mint 50 pályázat került, amelyek mindegyikét személyesen is megismerhetik az érdeklődők” – mondta Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke.

A június 9-ei esemény az MPRSZ tagoknak, pályázóknak és az egyetem hallgatóinak ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Mindenki más jelképes összegért vehet részt az eseményen. A Magyar Bankholding által támogatott díjátadót pedig június 23-án este fogják tartani. A PREXA pályázaton elért helyezések beleszámítanak a Kreatív Magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába.

A 2022-es PR Excellence Hungary Award shortlistre került munkái az alábbi linken érhetőek el: PREXA 2022 – Shortlist | Magyar Public Relations Szövetség (mprsz.hu)

 

Fotó: PREXA

 

SOCIAL MEDIA