Ismét telt házzal ment a Márkamonitor FMCG-konferenciája

Hírek Kiemelt

Május 29-én megtartottuk az idei Branding/rebranding az FMCG szektorban című konferenciánkat. Egyelőre csak néhány fotóval emlékeztetünk a tegnapi eseményre, de hamarosan jövünk a részletes beszámolóval.

 

„Az ár szinte minden döntéshozatali szempontot felülírt, a minőséget és a márkát is beleértve. … Lesz még megújuLojalitás?” – tette fel a kérdést Győrváry-Aszatrjan Diana és a Zsigmond-Czikora Csilla, NIQ.

 

„Egy magyar (Baba) és egy globális (Dove) márkának a lehetőségei és kihívásai a márkaépítésben. Küldetésvezérelt stratégia, kommunikáció és innovációs irányok a tisztálkodás kategóriában a piacvezető gyártótól.” Plánk Anita, Unilever.

 

Az Absolute Live sportital gyártója bevezetésképpen megtornáztatta a résztvevőket.

 

„Platformok jönnek-mennek, egyvalami azonban örök, az Élet habos oldala. Idén partnerünk is akadt, a felnőtt magyar labdarúgó válogatott, amelynek szurkolva mindannyian együtt ünnepelhetjük az élet apró örömeit.” Sallai Sarolta, Borsodi és Marosi Gergely, Mito Creative.

 

A délelőttöt záró kerekasztal a nap egyik legtartalmasabb programja volt. Balról: Polgár Péter moderátor, Pákolicz Attila, Maczelka Márk, Falus Tamás.

 

„Nem minden vásárló tudja, hogy a sajátmárkás termékek ugyanolyan megbízható minőségűek, mint a gyártói márkás társaik, hogy a velük szemben támasztott élelmiszerbiztonsági előírások megegyeznek. Itt jön képbe a branding, hiszen az üzenet célba érhet a megfelelő stratégiával és eszközökkel.” Kazatsay Eszter, PENNY.

 

„Az elmúlt évtizedekben drasztikusan csökkent a cégek árbevételéből marketingre szánt költségvetés.  Hogyan alakulhat a média, az ügynökségek és a márkaépítés jövője?” Balról: Dickinson Andrea moderátor, Bacsa Gábor, Havasi Zoltán, Horváth Rita.

 

Fotó: Réti Dóra, Márkamonitor

 

 

 

 

SOCIAL MEDIA