Ismét frissíti tartalmát a Story magazin

Hírek

Pár hónappal a nagyszabású megújulását követően ismét frissíti tartalmát a Story magazin. A népszerű hetilap a fogyasztói igényeknek eleget téve a jövőben még több női extra tartalommal, a nyári életérzés jegyében pedig rendhagyó, éjjel-nappal tematikával várja a régi és új olvasókat. A legfrissebb lapszámban többek között a Balaton-parton is kalandozhatunk a legnagyobb sztárok, nagyvilági figurák és más civilek sztorijain keresztül.

 

Újragondolt logó, innovatív vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, vadonatúj rovatok – a Story magazin január elején egy nagyszabású relaunchon esett át. Ráadásul a folyamatos megújulás és az olvasói kérések, illetve igények nyomán ezentúl még több extra női tartalommal, illetve a nyári időszakban egy rendhagyó éjjel-nappal tematikával jelentkezik.

„Ez a fülledt, forró nyár egy kissé kinyitja a titkok ajtaját mindannyiunk előtt. Pillantsunk be együtt, hogy kiderüljenek azok a történetek, amikről csak suttogtak eddig a jól értesültek. Ha tetszik, amit látnak, elárulom, nyáron minden héten újabb meglepő olvasnivalóval fogjuk folytatni ezt a sorozatot. A Story ezentúl éjjel-nappal várja Önöket” – írja az olvasóknak szóló főszerkesztői beköszönőjében Hegedűs Noémi.

A Story legfrissebb lapszámában az olvasók bepillanthatnak a múlt századi mulatók fülledt világába, „leugorhatnak” a Balaton partjára, Füredre, ahol a jelenlegi elit múlatja az időt. Kifaggatnak egy dívát arról, hogyan kell dívává válni, egy másik sztárt arról, hogyan lesz valaki az éjszaka császára, vagy épp hány lakás vagy autó árát mulatta el eddig.

SOCIAL MEDIA