Ismét bővíti meglévő hálózatát a cargo-partner

Hírek

Az elmúlt hónapokban Kína főbb kereskedelmi csomópontjainál nyitott új irodákat és raktárakat a cargo-partner. Kiemelendő a sanghaji „Pharma Competence” központ (a gyógyszeriparban tevékenykedő ügyfelek logisztikai folyamatainak támogatása miatt), a kantoni raktár, valamint a nankingi és csungkingi új irodák.

 

Egy hónapja a cargo-partner saját standdal volt jelen a sanghaji „New International Expo Centre – transport logistic” kiállításon. A 30.000 m²-es területen közel 400 kiállítójával nyújtott betekintést 21.500 látogatójának a logisztikában, szállítmányozásban, gyártásban, vendéglátóiparban és kiskereskedelemben tevékenykedő vállalatok számára, hogy megoszthassák egymással legújabb ismereteiket és iparági tapasztalataikat. A cargo-partner ezen a rendezvényen is bemutatta kiterjedt kínai hálózatát, többek között a legújabb sanghaji, kantoni, csungkingi és nankingi fejlesztéseit.

A közelmúltbeli bővülésről a cargo-partner vezérigazgatója, Luca Ferrara elmondta: „Dinamikus és gyorsan fejlődő piacként Kína óriási lehetőségeket kínál a cargo-partner számára. Az új sanghaji gyógyszeripari ügyfeleket támogató központunk, a kantoni raktárunk, és a csungkingi és nankingi irodáink újabb elemei folyamatosan bővülő hálózatunknak. Fontosnak tartjuk, hogy erős jelenlétet alakítsunk ki Kína-szerte, és a mostani bővülés tökéletesen illeszkedik hosszú távú céljainkba is, amelyek a működési hatékonyság javítására, a helyi partnerekkel és ügyfelekkel való kapcsolatok elmélyítésére, valamint a jövőbeni folyamatos növekedés új lehetőségeinek feltárására irányulnak.”

 

Sanghaj: Gyógyszeripari ügyfeleket támogató központ

2023 márciusában a cargo-partner bejelentette, hogy Sanghajban a Gyógyszeripari és Egészségügyi szektorban tevékenykedő partnerei számára egy új raktárközpontot létesít. Egyrészt Kína a világ egyik fő gyógyszer- és egészségügyitermékek-gyártója, másrészt az ilyen és ehhez hasonló termékek egyre jelentősebb fogyasztói piaca is. Az új központ mostantól operatívan szolgálja azon export- és importőröket, akiknek GDP-konform szállítási megoldásokra van szükségük a gyógyszerek szállításához. A cargo-partner munkatársai nemcsak hőmérséklet-szabályozott légi és tengeri szállítási szolgáltatásokat, de háztól-házig tartó hőmérséklet-szabályozott közúti szolgáltatást is nyújtanak.

Új raktár Kantonban

Kanton Dél-Kína fontos logisztikai csomópontja. A cargo-partner nemrégiben megnyitott első kantoni raktárát a tervek szerint 2024-ben tovább bővítik, hogy megfelelhessen az erős piaci keresletnek. A cargo-partner kantoni ügyfeleinek többsége jelenleg a high tech iparágban tevékenykedik, a közeljövőben azonban a cég az e-kereskedelemi ügyfelek számára is megoldást kíván nyújtani szolgáltatásaival.

 

Csungkingi irodabővítés

A cargo-partner 2023 áprilisában ünnepelte csungkingi irodájának egy nagyobb, modernebb létesítménybe költözését. Ideális földrajzi elhelyezkedésének és fejlett infrastruktúrájának köszönhetően Csungking Közép-Kína egyik legfontosabb közlekedési és logisztikai térsége. Repülőterei az egész éves forgalmat tekintve az első tíz között vannak Kínában, kikötője pedig a legnagyobb a Jangce felső szakaszán. A Csungking-Duisburg összeköttetés ráadásul a növekvő transzeurázsiai vasúthálózat egyik alappillére. Az új csungkingi iroda csak egy része a cargo-partner terjeszkedésének.

 

Új iroda Nankingban

Helyi hálózatának továbberősítése érdekében a cargo-partner a közelmúltban új ügyfélszolgálati és értékesítési irodát nyitott Nankingban. Az új iroda egyike a Jangce-folyó deltájában működő számos cargo-partner irodának, ahol a logisztikai szolgáltató a légi, tengeri, vasúti és közúti szállítmányozás, a szerződéses logisztika és az értéknövelt szolgáltatások széles skáláját kínálja. Nanking Kelet-Kína egyik legfontosabb logisztikai kapuja, ahol több kulcsfontosságú logisztikai csomópont is van, például a Nanking Lukou nemzetközi repülőtér, a nankingi kikötő, valamint a fő vasúthálózatokhoz kapcsolódó vasúti csomópontok.

A cargo-partner első kínai irodájának 2004-es megnyitása óta a nemzetközi fuvarozási és logisztikai szolgáltató folyamatosan bővítette irodahálózatát és raktárait az országban. Ma a vállalat 16 irodával és 380 alkalmazottal van jelen Kínában.

 

 

SOCIAL MEDIA