Ingyenes AV analitikai platformmal jelentkezik a Media Future Zrt. innovációs hubja

Hírek Kiemelt

Az Indamedia Network cégcsoport tagja, a Media Future Zrt. online reklámpiaci innovációs hubként van jelen az online médiapiacon, minden szereplő számára elérhető szolgáltatásokat kínálva. A Metrics névre hallgató szolgáltatás (metrics.mediafuture.hu) egy naponta frissülő online AdView analitikai platform, amely a médiavásárlók számára nyújt elemzési lehetőségeket, 28 napos előrejelzést és automatizált ajánlatkérést.

 

Szűkkörű, interaktív sajtótájékoztatón mutatkozott be a Metrics a hazai szakmai közönségnek. a Media Future Zrt. az IndaMedia Network cégcsoport innovációs hubja, amely új adtech megoldásokkal és kutatásokkal segíti a hirdetők és médiaügynökségek munkáját, hogy a minőségi online tartalmakon megjelenő display- és videóhirdetések hatékonysága, költséghatékonysága tovább növekedjen. A cég kiemelt ügyfele az Indamedia Sales, szolgáltatásai azonban túlmutatnak e portfólión és alkalmasak cross-saleshouse megoldásokra is – hangzott el a sajtótájékoztatón.

A független adserver adatokat felhasználó Metrics a Media Future első ingyenes B2B terméke, ahol a médiavásárlók az ingyenes regisztrációt követően egy naponta frissülő, óriási, transzparens adatbázist találnak a következő online kampányaikhoz tájékozódásként – ígéri a cég.

Eddig nem volt arra mód, hogy az online kampányt tervezők a sales house-ok inventory-ját megnézzék, előszűrjék. A Metrics.mediafuture.hu platformon ez most megvalósul. Regisztráció nélkül érhetők el topline adatok az Indamedia Sales portfólió kiadványaira, rovataira és
viselkedésalapú célcsoportjaira, a regisztrált felhasználók pedig mélyebb információkat is találnak.” – mondta el a sajtóeseményen Vándor Attila, a Media Future vezérigazgatója. A Metrics egyelőre csak az Indamediához tartozó oldalakra érhető el, de más sales house-ok portfoliójára is tervezi kínálni szolgáltatását.

Az online felületen tematika-, lokalitás- és rovatszintű AV-inventory adatok érhetők el az elmúlt 28  napra, akár viselkedésalapú célcsoportadatokkal és platformbontással is. „A médiavásárló percek alatt láthatja a teljes vagy épp a rovatszintű, lokalitás, platformok vagy tematika és célcsoport szerinti inventory-t, és gondolhatja végig, mekkora részét szeretné felhasználni a márkái számára.” – mondta
Földi Kata, a cég Head of Insightja.

A Media Future a piaci insightok megosztására, megbeszélésére a Mediaspace.global szakmai közösségi oldalon Magyarországon elsőként indít csoportot, ahol negyedéves , ingyenes workshopok is várják majd a szakma érdeklődőit. A Media Future csoporthoz a https://mediaspace.global/groups/mediafuture címen lehet csatlakozni.

 

 

SOCIAL MEDIA