Indulnak a topligák küzdelmei, jön a Premier League a Spíler és a Network4 sportcsatornáin

Hírek Kiemelt

Tovább erősíti sportportfólióját a TV2 Csoport, augusztustól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak a Spílerek nézői. A cégcsoport 2016 óta rendelkezik a világ legerősebb nemzeti labdarúgó bajnoksága, a Premier League közvetítési jogaival és büszke arra, hogy a mostani megállapodásnak köszönhetően még több élő meccset közvetít majd a Spíler csatornákon és a TV2 Play Prémium digitális platformon a magyar nézőknek.

 

„A sportcsatornáink programkínálatának megerősítésével az a célunk, hogy a Spíler csatornák a magyar sporttelevíziózás kihagyhatatlan szereplői legyenek. A Nemzetek Ligája, a magyar válogatott mérkőzései, a spanyol és az angol bajnokság mind olyan értékes sportjogok, amik leültetik a képernyők elé a sportrajongókat. A DIGI sportcsatornák megszűnésével kerestük azt a lehetséges új partnert, akivel összefogva még inkább ki tudjuk szolgálni a nézői igényeket. A Network4 csoporttal együttműködve büszkén mondhatom, hogy a magyar focirajongók mostantól még több angol bajnoki mérkőzést láthatnak az új megállapodásnak köszönhetően. – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A szombati napokon mindhárom meccssávból egy-egy mérkőzést, a vasárnapi kínálatból pedig minimum egy találkozót hétről-hétre a Spílereken láthatnak majd a nézők. A közvetítésszám növekedése mellett folytatódnak a már jól ismert háttérműsorok: a Britannia, amiben a szakértők és meghívott vendégeik vezetik fel a hétvégi fordulót; továbbra is látható a Made in England, a stúdiós gólösszefoglaló magazinműsor, amiben a drukkerek elsőként láthatják majd az aktuális forduló összes gólját; a TV2 Play Premium platformon elérhető, televíziós előfizetéshez kötött Spíler Extrán minden közvetítés és háttérműsor visszanézhető lesz és akár több mérkőzés párhuzamosan követhető, hogy az igazi fanatikusok semmiről se maradjanak le!

A Premier League házigazdája, Baumstark Tibor mellett Bognár Domonkos is köszönti majd a nézőket a szezon során, míg a mérkőzéseket a már jól ismert kommentátor-páros, Somos Ákos és Márkus Ádám közvetíti majd.

A szezon nyitó fordulójának programja a Spílereken:

2022.08.06. 13:30 Fulham – Liverpool Spíler 1
15:30 Tottenham – Southampton Spíler 1
15:55 Leeds United – Wolverhampton Spíler 2
15:55 Bournemouth – Aston Villa Spíler Extra
18:00 Everton – Chelsea Spíler 1

2022.08.07. 14:30 Leicester City – Brentford Spíler 1
17:00 West Ham United – Manchester City Spíler 1

Érkezik a Premier League és Ligue1 a Network4 sportcsatornáira – adja hírül közleményében a Network4 is, amelynek sportcsatornái közvetítik az angol Premier League több várva-várt összecsapását, valamint a francia bajnokság, a Ligue1 legizgalmasabb mérkőzéseit. Az öt európai topligából így három meccsei is láthatóak lesznek az ARENA4, az ARENA4+ és a MATCH4 műsorán.

 

Magyarország legújabb sporttelevíziója, a Network4 csoporthoz tartozó MATCH4 augusztus 5-én indítja el adását. A MATCH4 és testvércsatornája, az ARENA4 heti két-három mérkőzést közvetít élőben a világ legnézettebb bajnokságából, a Premier League-ből. A bemutatkozó hétvégén műsorra kerül például az Arsenal – Crystal Palace nyitómeccs, valamint a Newcastle és a Manchester United bajnoki startja is. Augusztusban a Liverpoolt, a Chelsea-t és a bajnok Manchester Cityt is számos alkalommal élőben láthatják a MATCH4 nézői.

A hétvégi mérkőzések többsége a MATCH4-en kerül képernyőre, a fordulók hétfő esti összecsapásait pedig az ARENA4-en láthatják az angol foci rajongói. A fordulókat a DIGI Sportról a MATCH4-re költöző, Háromoroszlán című beharangozó műsor vezeti fel, aminek ismét korábbi műsorvezetője, Monoki Lehel lesz a házigazdája, csakúgy mint a fordulókat lezáró összefoglalóknak.

A MATCH4 közvetíti a francia bajnokság, a Ligue1 kiemelt mérkőzéseit is, hétvégente 4-5 találkozót láthatnak a nézők. A francia liga nyitó hétvégéjén az előző szezont a hatodik helyen záró Strasbourg a bronzérmes Monacót fogadja, míg a bajnok PSG a Clermont otthonában lép pályára.

A MATCH4 augusztus 5-től a DIGI és az Invitel kínálatában szerepel és folyamatos tárgyalások zajlanak a többi szolgáltatóval is. Az új csatorna a futballmérkőzések mellett hamarosan további sportágakkal is bővíti kínálatát.

A MATCH4 a műsorideje csaknem felében élő közvetítéseket sugárzó ARENA4 testvéreként jött létre. Egyedül a Network4 sportcsatornáin láthatja a közönség a Bundesliga és a 2. Bundesliga mérkőzéseit, valamint az ARENA4 és az online sport streaming szolgáltatása, az ARENA4+ hozza el a magyar közönségnek az NFL, az NCAA, az NHL összecsapásait, továbbá a MotoGP, a NASCAR vagy az IndyCar időmérőit és futamait.

 

Az angol és a francia bajnokság első fordulójából ezeket a mérkőzéseket láthatják a MATCH4 nézői:

2022.aug. 5.  21:00 Crystal Palace – Arsenal FC

  1. aug. 6. 16:00 Newcastle United – Nottingham Forest

19:00 Strasbourg – Monaco

21:00 Clermont Foot – PSG

2022. aug. 7.  13:00 Toulouse – Nice

15:00 Manchester United – Brighton

17:00 Stade Rennes – Lorient

20:45 Olympique Marseille – Stade Reims

 

 

SOCIAL MEDIA