Indul a Showder Klub új évada az RTLII-n – jelentkezhetsz fellépőnek is!

Tejszínhub

Április 11-től, vasárnaponként 22:00-kor vadonatúj évaddal térnek vissza a humor nagyágyúi az RTLII-re! Ezúttal is lehet jelentkezni fellépőnek a Showder Klubba.

 

A Showder Klub (Gyártó: Primetime Enterprises) ismert és népszerű stand up-osai teljesen új környezetben, eddig még soha nem látott és hallott produkciókkal teszik próbára a nézők rekeszizmait.

Műsorvezetőként tér vissza a képernyőre Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Csenki Attila, Ráskó Eszter, Orosz György, az újvadban fellép többek között Aranyosi Péter, Badár Sándor, Dombóvári István, Felméri Péter, Janklovics Péter, Magyed Al-Gharati, Mogács Dániel, Tóth Edu, Trabarna és még sokan mások. Az önfeledt szórakozás és a humor garantált.

A Showder Klub, a magyar stand up comedy legfényesebb csillaga április 11-től, vadonatúj részekkel az RTLII-n!

Csatlakoznál a dumagépekhez? Legyél Te is fellépő! A Showder Klub tehetséges, amatőr humoristák jelentkezését várja. Küldd el 2-3 perces stand up videódat a talent@showderklub.hu címre!

A fiúk a klubból visszatérnek: április 11-én jön a Showder Klub új évada! https://rtl.hu/rtl2/showderklub/a-fiuk-a-klubbol-visszaternek-2021-aprilis-11-en-jon-a-showder-klub-uj-evada-elozetes

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: https://rtl.hu/showderklub

Facebook: https://www.facebook.com/showderklub/

Instagram: @showderklubinsta

 

SOCIAL MEDIA