Indul a Jazzy rádió Business Class című reggeli műsora

Hírek Kiemelt

Januártól reggeli rádióműsort vezet Balogh Petya angyalbefektető és László Csaba volt pénzügyminiszter is. Mindketten a Jazzy rádió Business Class című műsorában ülnek mikrofon mögé. 

 

Hat műsorvezetővel, Business Class néven indul új reggeli műsor a Jazzy rádióban. A hallgatókat két műsorvezető köszönti minden hétköznap. Január 2-án, hétfőn, elsőként László Csaba közgazdász (nyitó képünkön), volt pénzügyminiszter és Kraszkó Zita tévés és rádiós műsorvezető.

“A közgazdasági, pénzügyi szakmát már nagyon sokféleképpen próbáltam űzni. Voltam már klasszikus bürokrata, bankár, politikus, tanácsadó, egyetemi oktató – mindenhol a legmagasabb szintű szakmaiságra törekedve. A diákokkal szemben viszont gyorsan rájön az ember, hogy nem sokat ér az emelkedett, elvont szakszerűség, ha ezt nem sikerül a hallgatók nyelvére lefordítani. Számomra ez egy örök kihívás: érthetően megmaradni szakszerűnek. Ez a mottóm a műsorban is. Bízom benne, hogy meg tudok felelni a saját mércém szerint a hallgatóknak és persze magamnak” – mondta el László Csaba.

Balogh Petya

A mérvadó, ugyanakkor színes csapat tagjaként a Business Classban Balogh Petya üzletember és angyalbefektető, Eke Angéla Junior Prima díjas színművész és aktivista, Sebestyén Géza PhD egyetemi docens, okleveles matematikus és közgazdász és Trencséni Dávid, az MSB kiadó hírigazgatója is műsort vezet.

„Mindig szerettem volna kipróbálni magam rádióban, ezért nagyon örülök ennek a lehetőségnek. A social médiában is nagyon aktív vagyok, a tévés műfajt is kipróbálhattam már, így épp itt volt az ideje a rádiónak is! Örömmel osztok meg gondolatokat a szakmámról bármilyen platformon, de a saját terepemen kívül eső témák sem hoznak zavarba, hiszen mindenről van véleményem.  Azokon a napokon, amikor velem indul a reggel, biztosan szóba kerülnek majd a startupok és tech cégek, szeretném ezeket a témákat érthetővé tenni a műsoron keresztül – mondta el Balogh Petya.

A rádió idén decemberben 15 év után váltott nevet és arculatot, 90.9 Jazzy Rádió helyett egyszerűen Jazzyként mutatkozik be a hallgatóknak. Új logóval, modernebb és színesebb megjelenéssel frissültek a rádió online felületei, miközben a legfőbb hangzó arculati elemek is megújultak. A már hallható, új szignálparkot a neves producer és dalszerző, Zoohacker készítette, a station voice Peller Anna színésznő lett.

 

SOCIAL MEDIA