Idén ünnepli 90. születésnapját a Medve

Hírek Kiemelt

Idén ünnepli 90. születésnapját a Medve, így a márciusban indult, HPS Communication által megálmodott „Apró örömök” platformhoz igazodva most új csomagolásokkal és animációs reklámfilmmel vonja be a fogyasztókat az ünneplésbe. A limitált csomagolások különlegessége az, hogy hazai művészek készítették, akik a magyarok apró örömeiből inspirálódva alkottak.  

 

A Medve sajt új platformja az apró örömökre épül, ezért a márka készített egy reprezentatív kutatást, hogy kiderüljön: melyek azok a mindennapi, pillanatnyi történések, amik örömet okoznak a magyaroknak. Ezekből az eredményekből merített ihletet az öt művész, Buzás Aliz, Kolláth Gergő, Rátkai Kornél, Klement Csaba és Cserkuti Dávid, akik felkérést kaptak, hogy elkészítsék a Medve új, limitált csomagolásait.

„Az egész születésnapi kampány egy érdekes kettősségre épül: itt egy régi, jól ismert magyar márka, ami ettől függetlenül nagyon új és friss szemlélettel kommunikál a fogyasztókkal. A közreműködő művészeket is ez alapján választottuk ki: kik azok, akik passzolnak a márka tradicionális értékrendjéhez, miközben nagyon mai, modern stílusban alkotnak. A sokszínű illusztrációkból már adta magát az ötlet, hogy a reklámfilm egy izgalmas, animált világban játszódjon, főszerepben a csomagolásokkal” – mondta Marosvölgyi Rita creative lead, HPS.

„A Medve 90 éve van jelen a hazai piacon, évtizedek óta a magyar emberek hétköznapjainak része, ezért mindvégig arra fókuszáltunk, hogy olyan kampányt készítsünk, ami valóban nekik szól.  Végeztünk egy reprezentatív kutatást, amiből kiderült, hogy legkedvesebb apró örömeink a családhoz, vagy egy pillanathoz köthetők. A felkért művészek már a kutatás eredménye alapján alkottak, így olyan témák jelennek meg a születésnapi csomagolásokon, amik valóban a magyarok, a mi apró örömeink)” – tette hozzá Szalay Rita, a Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. marketingigazgatója.

 

Kreditek

Megbízó: Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.

Vezérigazgató: Kajdon Attila

Marketingigazgató: Szalay Rita

Brand Manager: Kohánszky Tamás

Junior Brand Manager: Weinmann Luisa

 

Reklámügynökség: HPS Communication

Creative Director: Vekkel Laci, Kenczler Marci

Lead Creative: Marosvölgyi Rita

Art Director: Csabai Dalma

Client Service Director: Bálint Fruzsi

Account Director: Ladiszlai Réka

Senior Account Manager: Fodor Veronika

Social Media Manager: Tóth Viktória

 

Animációs stúdió: Airplan Studio

Directed by: Airplan kollektiva

Creative Producer: Ertsey Donát Áron

Art Director: Kalászi Benjámin

2D Animáció: Horváth Tímea, Filkor Gábor

Zene: Fodor Máriusz

Voiceover talent: Simon Kornél

 

Médiaügynökség: Mediacom

 

PR ügynökség: Noguchi

SOCIAL MEDIA