Idén már jelnyelvi tolmács is segíti az akadályok lebontását a Szuperkoncerten

Hírek Kiemelt

Szombaton ismét kinyitja kapuit a Puskás Aréna Szoborpark a zenekedvelők előtt, ahol az év egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményén, az Eurojackpot Szuperkoncerten közönségkedvenc előadóké a színpad. A Szerencsejáték Zrt. a korábbi évekhez hasonlóan most is akadálymentes lelátóval várja a fogyatékossággal élőket, idén először pedig jelnyelvi tolmács is segíti, hogy a siketek és nagyothallók is teljesebb koncertélményt élhessenek át.

 

A Szerencsejáték Zrt. már 20 éve elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációjának ügyében, éppen ezért a koncerten évről-évre egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátó várja a fogyatékossággal élőket, ezen túlmenően a siketeket és nagyothallókat pedig jelnyelvi tolmács is segíti.

Az egész estés, ingyenes Eurojackpot Szuperkoncerten nyolcfős kórussal lép színpadra a Halott Pénz, akik több meglepetéssel is készülnek az este folyamán és idei utolsó budapesti koncertjét adja ByeAlex és a Slepp is. A koncertek sorát a híres dj-producer, DR BRS kezdi, aki pénteken jelentette be, hogy újabb két névvel bővíti a fellépők listáját a Szuperkoncerten.

Ahogy a közönség megszokhatta már, a szórakozás mellett az eseményre kilátogatók egy jó ügyet is támogathatnak. A nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget idén is 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. Az Eurojackpot Szuperkoncert karitatív partnere fennállásának több mint három évtizede alatt célul tűzte ki, hogy az éhezőknek ételt, az otthontalanoknak otthont az esélyteleneknek pedig esélyt biztosítsanak, idén a szuperkoncertezők pedig ehhez a célhoz járulhatnak hozzá azzal, hogy próbára teszik szerencséjüket az események.

 

 

SOCIAL MEDIA