Idén harmadik alkalommal rendezi meg az iRUNmore Futóegyesület és az AVON a Fuss MELLettünk! elnevezésű közösségi futását

Hírek Kiemelt

Célja, hogy minél több nő figyelmét felhívja a mellrákszűrések és az önvizsgálat fontosságára. Az ingyenes programon idén három nagyvárosban vehetnek részt az érdeklődők, Budapesten, Győrben és Debrecenben, 2023. október 1-én vasárnap.

 

Októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában, az iRUNmore Futóegyesület és az AVON ismét közösségi futást szervez, hogy minél több nő és férfi figyelmét felhívja erre a sokakat érintő betegségre, a mellrákszűrések, a rendszeres emlőönvizsgálat és az egészséges életmód fontosságára. Idén országszerte két helyszínen, Budapesten, Győrben és Debrecenben várják a mozogni vágyó érdeklődőket. Az eseményre nemcsak profi futókat várnak, hiszen az egyesület tagjai különböző távokon, különböző tempóban vezetik a futócsoportokat, így biztosítva férfiak és nők, kicsik és nagyok, fiatalabbak és idősebbek számára egyaránt a kellemes sportolási lehetőséget.

A budapesti esemény helyszínét a Hard Rock Cafe panorámás rendezvényterme adja, ahol az érdeklődők némi frissítővel és harapnivalóval indíthatják a reggelt. A fővárosban a futást megelőzően a szervezők, egy érdekes kerekasztal beszélgetéssel is készülnek, amely során az egyesület vezetője, Turóczi Réka moderálása mellett, Kovács Ágnes Anna onkopszichológus, Máthé Andrea a SYNLAB klinikai biokémikusa, valamint Tánczos Lilla modell, mellrák értintett személyi- és funkcionális edző és táplálkozási tanácsadó, a test és lélek kapcsolatát boncolgatják a mellrák vonatkozásában.  A résztvevők a tombolasorsoláson értékes ajándékokkal gazdagodhatnak az AVON és a SYNLAB jóvoltából, illetve az AVON ajándéktermékekkel és egységes, a mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló remény szalagja kitűzővel is készül. Mindemellett, az eseményre érkező első 100 résztvevő egy egyenpólóval is gazdagodik a DRK jóvoltából, hogy abban teljesíthessék az általuk választott távot – írják.

 

 

SOCIAL MEDIA