Hot Wheels Unleashed ™: K.I.T.T.-TEL és a DeLoreannal is versenyezhetünk a Mattel és a Milestone új videojátékában

Hírek Kiemelt

Megjelent a Mattel és a Milestone közös fejlesztésű videojátéka, a Hot Wheels Unleashed. A játéktermeket idéző, klasszikus arcade elemeket felelevenítő játék már letölthető a nagyobb rendszerek online áruházaiból – a PC mellett a Playstation 4 és 5, az Xbox X|S és One, valamint a Nintendo Switch platformokra is.

 

A Hot Wheels Unleashed™-del a fejlesztők visszanyúltak az autóversenyzős játékok arcade alapjaihoz, finoman ötvözve a klasszikus játékmódokat a mai játékosok elvárásaival. Az egyjátékos módban olyan hagyományos elemeket elevenítenek fel a készítők, mint az időre versenyzés, a „boss fight” vagy a pályaelemek és autókollekciók gyűjtése. A többjátékos módban pedig a retro osztott képernyős offline játékot kiegészítő online szervereken akár 12 fős társaságokban is versenyezhetünk a Hot Wheels ikonikus narancssárga versenypályáin, a cross-play rendszernek hála rendszertől függetlenül.

A játék elején az elmúlt 53 év 66 jellegzetes Hot Wheels™ kisautója közül választhatunk: versenyezhetünk egyebek mellett az Audi, a Ford vagy a Honda legendás modelljeivel, de a popkultúra olyan híres járműveit is elvihetjük egy körre, mint a Knight Riderből ismert K.I.T.T., a Tini Nindzsa Teknőcök furgonja, a „Vissza a jövőbe!” című filmből híressé lett DeLorean vagy a DC™  univerzum Batmobilja. Emellett minden Hot Wheels Unleashed™ kisautó egyedi képességekkel rendelkezik, amit a játék során fejleszthetünk, javítva ezzel az autó gyorsulását, úttartását és egyéb fontos jellemzőit.

A Hot Wheels Unleashed™ világában hat, eltérő stílusú és nehézségű pályán versenyezhetünk, beleértve egy egyetemi campust, egy felhőkarcolót, egy garázst és egy skateparkot is. Ha személyre szabott környezetre vágyunk, a The Basement és a Track Room pályákon kialakíthatjuk a hangulatunkhoz leginkább illő versenypályát. Míg az előbbi egy kedvünk szerint átrendezhető játékszobát takar, az utóbbi esetében narancssárga Hot Wheels™ pályaelemek felhasználásával építkezhetünk, amelyekből már a játék kezdetekor is több mint 20 modul érhető el. Az így készített pályáinkat megoszthatjuk más játékosokkal, de akár az ő alkotásaikat is letölthetjük.

A már induláskor is színes játékélményt a jövőben részben ingyenesen letölthető elemek, a Street Fighter™, a He-Man – A világ ura™, a DC™ és a Barbie™ világa inspirálta autók, az Aston Martin, a BMW és a McLaren híres modelljei, különleges nyereményeket kínáló versenyszezonok, valamint új pályák és építőmodulok színesítik majd.

A Hot Wheels Unleashed™ videójáték már elérhető a nagyobb játékplatformok online áruházaiban és a hazai viszonteladóknál. A játék hazai forgalmazója a Magnew Kft.

 

SOCIAL MEDIA