Házon belülről érkezik az eMAG Marketplace új vezetője

Karrier Kiemelt

Márciustól Polgári Balázs tölti be a Marketplace Director pozíciót az eMAG Magyarországnál: a szakember 2017-ben csatlakozott a vállalathoz ügyfélszolgálati vezetőként. Ebbéli munkakörében évek óta közreműködik az eMAG Marketplace platformjának működtetésében, hiszen az ügyfélszolgálat dedikált részlege egyaránt kapcsolatot tart a piactéren árusító kereskedőkkel és a platformról rendelő felhasználókkal.

 

“A Marketplace platform kulcsfontosságú az eMAG növekedése szempontjából, és Polgári Balázs már megismerhette a folyamatainkat, és nemcsak belülről, hanem az ügyfél szemszögéből is rálátása van rájuk. Mivel az elmúlt hat évben részt vett a vállalat számos stratégiai projektjének megvalósításában, számítunk további sikeres munkájára új szerepkörében” – kommentálta az új Marketplace-vezető kinevezését Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetője.

A tanulmányait hazai és hollandiai felsőoktatási intézményekben megszerző szakember egyaránt rendelkezik logisztikai, illetve B2B és B2C kereskedelmi területeken szerzett vezetői tapasztalatokkal. Polgári Balázs karrierje során logisztikai szolgáltatónál, a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatánál, illetve egy amerikai IT-disztribútorcég hazai szolgáltatóközpontjánál, továbbá egy amerikai szoftvercég magyar leányvállalatnál töltött be pénzügyi elemzői, logisztikai szakértő és ügyfélszolgálati vezetői munkaköröket.

“Ahogy termékek egyre szélesebb körét szerzik be az emberek online,  világszerte és Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít a Marketplace üzleti modell. Izgalmas kihívásnak tartom, hogy az eMAG-nál egy ilyen iparági átalakulás közepette van lehetőségem menedzselni a további bővülésünket, és segíteni a helyi kereskedőpartnereinket a régiós piac felé való nyitásban” – mondta el Polgári Balázs, az eMAG Magyarország új Marketplace vezetője.

 

SOCIAL MEDIA