Házasodna a gazda: kinek a sírás, kinek az álomutazás

Tejszínhub

Döntöttek a gazdák, hogy kit visznek magukkal az álomrandira: Alfonz döntése sokkolta Beát, Zsolt gazda megríkatta jelöltjeit, Péter gazda végső vallomását volt, aki nem tudta higgadtan kezelni.

 

„Holnap indulunk Barcelonába” – kiderült, hogy kit visz magával az álomrandira Alfonz gazda

„Remélem, hoztál magaddal fürdőruhát!” – mondta Alfonz, aki ezzel egyértelművé tette, hogy kivel szeretne Barcelonába repülni, azaz melyik lány dobogtatta meg leginkább a szívét.

 

„Bíztam a jó ízlésében, de ezek szerint nincs neki” – így fogadta a magabiztos Bea a visszautasítást

A lány nem tudta mire vélni Alfonz döntését, aki szerinte olyan jeleket küldött neki, ami alapján befutónak érezhette magát. Bea túl nagy kihívás lenne a gazda számára?

 

Zsolt gazda megríkatta feleségjelöltjeit kérdéseivel

Az autóban utazva egy olyan téma jött fel, ami érzékenyen érintette Bibit és Lídiát. A lányok könnyek közt meséltek arról, hogy mitől félnek a legjobban, és mit tennének, ha utoljára lehetnének együtt a szeretteikkel.

 

Zsolt gazda megnézte, hogyan mutatnának menyasszonyként a jelöltjei

A gazda szándékai komolynak bizonyulnak: miután bemutatta a lányokat az édesanyjának, menyasszonyi ruhapróbát is tartottak, hogy felmérje, ki hogyan tündökölne az oltárnál.

 

„Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal” – Bibi sírva fogadta Zsolt gazda döntését

Zsolt Lídiát viszi az álomrandira. Míg Hajnit nem érintette rosszul a döntés, Bibi hatalmasat csalódott, mert úgy érezte, a gazda elhitette vele, hogy őt fogja választani. „Az összes férfiból elegem van” – mondta a lány könnyeivel küszködve.

 

„Amennyire közel lehetett kerülni egymáshoz, közel kerültünk egymáshoz” – ez történt Alfonz és Enci között az első közös éjszakán

Enci és Alfonz barcelonai álomrandijuk első estéjét egy üveg bor társaságában töltötték. Másnap reggel a lány letagadni sem tudta volna, hogy mi történt kettejük között a zárt ajtók mögött, mert minden a fejére volt írva.

 

Péter gazda: „Isten veled!” – Klaudia: „Hát veled nem!”

Péter gazda úgy döntött, hogy Andival megy a svájci álomrandira, ami Klaudiából meglepő reakciót váltott ki: a lány elbúcsúzni sem volt hajlandó Pétertől, a segítségét is visszautasította és nem viselkedett túl udvariasan. A lány ezzel visszaigazolta a gazda számára, hogy helyesen választott.

 

 

Így reagált Andi, amikor megtudta, hogy egy hotelszobában kell aludnia Péter gazdával

„Egy szobában leszünk?” – kérdezte meglepődve Andi, amikor átvették a kulcsot a recepción.

 

 

Előzetes

Andi izzasztó éjszakát tölt el Péter gazdával az álomrandin

Péter gazda választottja meglepő kijelentést tesz reggeli közben. További részletek az álomrandikról péntek este 21:10-kor az RTL Klubon.

 

 

Zsolt gazda fickós lesz az osztrigától

Zsolt gazda vágyfokozóval pecsételi meg az estét, Alfonz gazda színt vall a Beával „véletlen” elcsattant csókról Encinek, Péter gazda pedig letérdel Andi elé.

További részletek a Házasodna a gazda péntek esti adásában 21:10-től az RTL Klubon.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

 

SOCIAL MEDIA