Házasodna a gazda: Vera döntött, Zsolt lebukott

Tejszínhub

Vera gazda döntött utolsó jelöltje sorsáról, Zsolt gazda lebukott a csajozós trükkjével, Péter gazda egyik jelöltje távozott, Alfonz gazda pedig egyre közelebb került Encihez.

 

„Valamit nagyon csúnyán félreértelmeztem” – Vera gazda hazaküldte utolsó jelöltjét is

Tomi remegő kezekkel és lábakkal ült Vera gazda előtt, aki közölte vele, hogy hiányolja a határozottságát, ezért jobbnak látja, ha inkább hazamegy.

 

Zsolt gazda két jelöltjét is ugyanazzal a csajozós dumával próbálta megcsókolni

A gazda mindössze néhány perc különbséggel Hajnival és Lídiával is elhitette, hogy valami a szemébe ment, csak hogy közel kerülhessen hozzájuk. A lányok azonban rájöttek a turpisságra, és utólag kibeszélték Zsoltot.

 

„Szabad a csók!” – Valami elindult Zsolt gazdában Hajni iránt

Zsolt és Hajni egy csúszdaparkban töltötték első igazi randijukat. A gazda beismerte, hogy elkezdett érezni valamit a lány iránt, aki mindeközben a távolba révedve figyelte a naplementét.

 

Ágiban minden megvan, amire Péter gazda vágyik – egy harmadik mégis közéjük áll?

Bár Ági második nekifutásra már határozottan állította, hogy nem fogja figyelembe venni volt párja komfortérzetét a jövőben, Péter mégis bizonytalan volt vele kapcsolatban, ezért rá bízta a döntést, hogy marad-e vagy távozik.

 

Péter gazda rátért a keményebb témákra Andinál

Péter kipuhatolózta Andinál, hogyan tudná a közöttük lévő plátói kapcsolatot erősíteni, majd meg is tette az első lépést ez irányba.

 

„Nyugodtan hozzámérhetsz” – Alfonz másképp néz Encire, mint a többi lányra

Alfonz puha kezei összekulcsolódnak Enciével, aki nem viseli túl jól, hogy több lánnyal kell megküzdjön a gazda kegyeiért.

 

Alfonz gazda már az Encivel közös randi elején megszegte a szabályokat

Alfonz és Enci medvelesre mentek, ahol egymáshoz érve összekuporodhattak, a gazda azonban olyat tett, amit nem szabadott volna.

 

Előzetes

Andi visszautasítja Péter gazda érintését

Péter hiába próbál közelebb kerülni az egyik jelölthöz a Házasodna a gazda következő részében, hoppon marad. További részletek szerdán 21:10-től az RTL Klubon.

 

Bibi féltékenységi jelenetet rendez, miután Zsolt gazda megbámul egy másik nőt

A Házasodna a gazda következő részében Zsolt olyat tesz, ami kiveri a biztosítékot a vele egy autóban utazó csajoknál, Alfonz gazda három csinos lánnyal jelenik meg a vasárnapi misén, Péter gazda pedig Andival randizik. További részletek szerdán 21:10-től az RTL Klubon.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

 

SOCIAL MEDIA