Házasodna a gazda – Döntöttek a gazdák

Tejszínhub

Elérkezett a várva várt pillanat a Házasodna a gazda 5. évadának utolsó epizódjában: döntöttek a gazdák, együtt maradnak-e az álomrandi után a választott hölggyel. A gazdamese azonban nem ért véget! A széria folytatódik, a szingli gazdasszonyok és gazdák már jelentkezhetnek a Házasodna a gazda 6. évadába!

 

„Egy fél lépést talán hátrébb léptem tőle” – Enci megölte a romantikus pillanatot a kérdésével

Alfonz választottja úgy érezte, a gazda nem teljesen őszinte vele, ezért rákérdezett, hogy mi volt közte és Bea között a csónakázáskor. A válasz nem érte váratlanul a lányt, a történtek mégis rányomták a bélyeget a kapcsolatukra.

 

„Nekem ennyi elég volt” – Alfonz gazda kiakadt Encire az álomrandi után

Barcelonából hazatérve Enci és Alfonz Budapesten találkoztak Nádai Anikóval, hogy beszámoljanak neki az álomutazásról és kettejük kapcsolatáról. A beszélgetés azonban csúnya véget ért.

 

Péter gazda érzései felemásak Andi iránt

Andi és Péter az álomrandi során „elkezdtek betekintést nyújtani egymás belső világába”, és élményekkel gazdagon tértek haza Svájcból. Mindez reménységgel töltötte el a gazdát, azonban választottja különleges bánásmódot igényel, ami némileg gondterheltté is tette őt.

 

Nádai Anikó is ott lesz Péter gazda és Andi lagziján

A Házasodna a gazda műsorvezetője kifaggatta a svájci álomrandiról hazatért párost, így kiderült, hogy mit éreznek egymás iránt és hogyan tervezik a jövőt. Egy biztos: ha esküvőre kerül a sor, Anikó garantáltan rajta lesz a vendéglistán.

 

„Eléggé fickósnak érzem magam” – Zsolt gazda túlfűtött hangulatban kísérte Lídiát a hotelszobába

A gazda először összekeverte a tacót az osztrigával, ami vicces helyzetet szült a Lídiával közös álomrandin. Zsolt a felismerés után azonban annyit fogyasztott az afrodiziákumból, hogy kellőképpen pasisnak érezze magát ahhoz, hogy megpróbáljon közelebb kerülni választottja kegyeihez.

 

„A páromnak tekintelek” – Zsolt gazda és Lídia a közös jövőt tervezgetik

Hogyan tovább? Zsolt és Lídia számára nem jelent problémát a távolság, mindketten látnak jövőt kapcsolatukban, a kérdés már csak az, hogy kialakulnak-e azok az érzések, amik szükségesek a folytatáshoz.

 

Lídia és Zsolt közös gyermekeinek Lajos és Laci lesz a bébiszittere

Nádai Anikó ellátogatott Zsolt gazdához, hogy megtudakolja, hogyan sikerült az álomrandi Lídiával. A páros a közös jövőről és a családalapításról is mesélt a műsorvezetőnek.

 

„Szeretnénk mink is megtalálni a párunkat” – így búcsúzott Lajos és Laci

Zsolt gazda két segédje hálás a nézőknek, hogy nyomon követték az idei évadot, és remélik, hogy hamarosan ők is szerelembe esnek. Nézd meg, hogyan ért véget a Házasodna a gazda utolsó része!

 

Extra videóK

„Igazi férfiként kell viselkednem” – Zsolt gazdának sikerül visszafogni a vágyait?

Lídia számára bebizonyosodott, hogy Zsolt első osztályú férfi egy nő számára, aki odaadó és gondoskodó is egyben. Nézd meg az adásból kimaradt álomrandi jelenetet!

 

„Ha jól fizetsz, van esélyed” – Andi és Péter gazda már az együttlétet tervezi?

Péter és Andi festői környezetben, Svájc egyik kilátójában vitatták meg jövőbeli terveiket. Nézd meg az adásból kimaradt álomrandi jelenetet!

 

Enci sikítva élvezte Alfonz gazda társaságát az álomrandin

Alfonz és Enci alig tértek magukhoz az extrém program után. Nézd meg az adásból kimaradt álomrandi jelenetet!

 

2023-ban is Házasodna a gazda! Elindult a jelentkezés az új évadba

Gazdák és gazdasszonyok, figyelem! A Házasodna a gazda következő évadára már lehet jelentkezni. Ha Ön mezőgazdaságból keresi a kenyerét, és úgy érzi, hogy Önnek is jár egy esély az igaz szerelemre, ne habozzon, jelentkezzen és hagyja, hogy egy traktor mögül előbukkanjon Ámor, és célba vegye a szívét a szerelem nyilával.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

SOCIAL MEDIA