Hazai pankráció műsor indul a Network4 csatornáin

Hírek Kiemelt

Az előadóművészet és a sport különös szimbiózisa ez, ami az Egyesült Államokban hatalmas csarnokokat tölt meg, Japánban a sportértékét díjazzák, míg Mexikóban a Lucha librét – a maszkokban vívott küzdelmet – szinte vallási áhítat övezi. A történetmesélés és az élő, ringbéli akció extrém keveredése ez a sportág, amely egyre inkább teret hódít Európában is.

 

Magyar képviselője, a Hungarian Championship Wrestling (HCW) szervezet, amely 2010-ben indult, és azóta folyamatosan növekszik, olyannyira, hogy korábban két magyar olimpikon, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert is vívott már mérkőzést a HCW keretein belül. Idén ősszel jön a következő lépcsőfok, szintet lép a HCW, szervezésében érkezik az első magyar pankráció esemény. Ami várható: látványos akciók a ringben, történetek, humor és dráma – mindez a sport-szórakoztatás műfaján belül.

A HCW Pankráció sorozat szeptember közepétől az év végéig látható a Network4 csoport platformjain, az ARENA4 és a MATCH4 csatornákon, valamint a NET4+ SPORT streamingszolgáltatón.

 

SOCIAL MEDIA