Gyereknap helyett gyerekhét

Hírek

A Mall.hu május 22. és 25. között átengedi az átvevőpontjait a gyermekeknek, akik kreativitásuk megcsillantásával nyerhetnek is, miközben sokat próbált társasjáték-mesterek avatják be a kicsiket és nagyokat a legnépszerűbb játékok rejtelmeibe. Ezen túl még meglepetés ajándékok és helyszíni kedvezmények is várnak rájuk és a szüleikre.

Mall.hu két budapesti átvételi pontján1 négy teljes napig, 16:00 és 19:00 óra között várja változatos aktivitásokkal a gyerkőcöket. A gyerekheti programokra a Gémklub társasjáték-kiadót, a társasjátékok kultúrájának egyik legelhivatottabb hazai terjesztőjét is meghívták, hogy a játékmesterek a gyerekek körében legnépszerűbb játékokról (Cortex Kids, Ticket to Ride – Az első utazás, Dobble, Dobble Kids, Dobble Animals, Rush Hour, Szörnymóka, Panic Lab) bemutatókat tartsanak, játszanak a gyerkőcökkel és válaszoljanak az esetlegesen felmerülő kérdésekre is. Például arra, hogy életkortól és érdeklődéstől függően melyik a legtökéletesebb társasjáték gyerekeknek, vagy épp az egész családnak, vagyis a szórakozás mellett tájékozódni is lehet a legfrissebb társasjáték-trendekről.

A gyerekhétre a Mall.hu még az alábbiakkal készül:

· Május 22-25-ig az átvevőpontokon megforduló és a helyszíni aktivitásokban résztvevő gyermekek a Mall.hu jóvoltából kisebb meglepetéseket, például buborékfújót, strandlabdát, vagy fadobozos Mikádó játékot kapnak. (A készlet erejéig.)

· A gyerekhét ideje alatt, az úgynevezett gyereksarokban, az ifjoncok a Mall.hu jól ismert galambjait ábrázoló grafikákat is kiszínezhetnek. A szivárvány összes színében pompázó madarak aztán a gyerkőcök nevével és életkorával felkerülnek a webáruház Facebook-oldalára, ahol az egy hét alatt a legtöbb szavazatot kiérdemlő 3 pályaművet készítő művészpalánta játékokból álló ajándékcsomagot kap.

· Az átvevőpontokon továbbá ez idő alatt kedvezményesen lehet majd vásárolni a játékoktól roskadó polcokról, a szülők pedig a helyszíni vásárlást követően egy garantált Zewa-ajándékot (a készlet erejéig), s még egy kedvezménykupont is kapnak, amit a következő online vásárlásuk során tudnak érvényesíteni.

SOCIAL MEDIA