Grenadier terepjárók márkakereskedése nyílik Magyarországon

Hírek Kiemelt

Grenadier márkakereskedés nyílik Budapesten a nyáron, a brit INEOS Automotive terepjárójának magyarországi forgalmazója a Gablini cégcsoport lesz – ismertette a társaság az MTI-hez eljuttatott közleményében.

 

Az INEOS már működő járműkereskedőkből, 4X4-specialistákból és mezőgazdasági berendezések értékesítőiből épít globális kereskedelmi hálózatot, a tervek szerint a márka 2022 végére több mint 50 országban 200 értékesítési és szervizközponttal fog rendelkezni.

A közleményben tájékoztattak arról, hogy az INEOS segíti hivatalos magyarországi partnerét a szalon kialakításában, továbbá intenzív képzést biztosít az értékesítők és a műhelyben dolgozó szakemberek számára. A kereskedés a nyár folyamán nyílik meg, ám a Grenadier teljes műszaki specifikációja és ára április végétől elérhető lesz Magyarországon, rendelés leadására várhatóan májustól lesz lehetőség – közölték.

Az INEOS Automotive Limited 2017-ben alakult vezető autóipari szakemberek részvételével praktikus, kemény munkára fogható négykerékmeghajtásos terepjárók fejlesztésére és gyártására. Az INEOS Automotive az INEOS Group leányvállalata, amely a petrolkémiai termékek, speciális vegyi anyagok és olajtermékek vezető gyártója, 36 üzletágában 26 000 embert foglalkoztat 29 országban. Az INEOS 2019-ben mintegy 61 milliárd dolláros árbevételt és 6 milliárd dollár körüli EBITDA-t ért el.

 

Fotó: INEOS Automotive

 

SOCIAL MEDIA