Folytatódik az ibis MUSIC nyári zenei turnéja

Hírek

Az ibis és az ALL – Accor Live Limitless ismét egyesíti erőit. A nyári zenei fesztiválokon Európa-szerte a márkák nevét viselő színpadok, szállodai koncertek és különleges ajánlatok várják azokat, akik szeretnek új hangzásokat és feltörekvő helyi művészeket felfedezni, és élményeiket másokkal megosztani. A turné Közép-Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljával, a 2023-as Sziget Fesztiválon indul.

 

„Büszkék vagyunk az ibis MUSIC népszerűségére. Minden évben új művészeknek adunk lehetőséget, hogy megmutathassák tehetségüket. A zene már évek óta márkánk központi eleme. Az ibis x ALL Európa Színpad egyedi és kiemelkedő kínálatával egyre inkább a Sziget Fesztivál egyik mérföldköve. Aki új zenei inspirációt keres és szeretné ízlését bővíteni, színpadunkon a friss és új előadók legjobb válogatását kapja” – mondta Florence Liger-Tourres, az Accor gazdaságos márkákért felelős európai és észak-afrikai alelnöke.

Az ibis MUSIC nyári turnéja a 2023-as Sziget Fesztivál premierjét követően Lengyelországban és Németországban az ibis szállodákban folytatódik, különböző ígéretes művészek, köztük a magyar fesztiválon fellépők koncertjével.

A következő állomás a kétnapos Superbloom fesztivál München szívében, szeptember 2-3-án, az Olimpiai Stadionban, ahol zene, művészet, kultúra, életmód, közösség, kutatás, oktatás és design találkozik, és a látogatók összes érzékszervére ható élmények születnek.

A Summer of Music alatt az ibis a közösségi médiában exkluzív tartalmakkal szolgál, a kulisszák mögötti soundcheckektől kezdve a jegyajándékokig és az ibis szállodákban átélhető koncertélményekig.

 

SOCIAL MEDIA