Fesztivált szervez a dm

Hírek

A dm idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal rendezi meg GyereKi! Nyárzáró Fesztiválját az iskolakezdés előtti utolsó hétvégén, Velence központjában.

Augusztus 26-27-én kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak a város megújult sétányának közelében, a friss levegőn, 10.00-21-00 óráig, ahol a kultúra, az egészséges életmód és a sport is kiemelt szerepet kap. 12 helyszínen lesznek koncertek, gyermekszínházi előadások, kézműves foglalkozások; a látogatók beleshetnek a filmkészítés kulisszatitkaiba, valamint ügyességüket is tesztelhetik a Kresz-parkban.

A kicsikről baba-mama paradicsom gondoskodik, a nagyobbakat egzotikus világokba kalauzolja az Emirates, vagy jogosítványt szerezhetnek a Fiat500 kresz pályán. A lányok együtt szépülhetnek az anyukákkal a Schauma jóvoltából, a fiúk pedig az Old Spicehelyszínen kalandozhatnak az apukákkal. Az étkezésről a fesztivál vendéglátó partnerei gondoskodnak a Street Food Gardenben.

A fesztivál kiemelt támogatója a Velence Resort & Spa, Velence városa pedig kiemelt figyelmet fordít az elegendő, fizetős parkolóhely biztosítására is.

A fesztivál főszervezője a Lime Creative Kft., médiapartnerei a Minimax, az Éva és az Apa Magazin.

További részletek a rendezvény honlapján.

SOCIAL MEDIA