Felülkerekedni látszik a természetes szépség ereje

Hírek

Az AVON Future of Beauty jelentése alátámasztja, hogy a szépséget illetően a nők kétharmada (65%) a spektrum természetesebb végét szeretné elérni, amely kulturális trend nagy hatással van a nők szépségápolási preferenciáira, a smink- és bőrápolási termékek vásárlásától kezdve a választott kozmetikai kezelésekig. Korábban, a kozmetikai beavatkozások és a sminkstílusok az eltúlzott megjelenés eléréséről szóltak, de egyre kevesebb nő választja ezeket az extrémebb stílusokat, hiszen már nincs szükségük nagy és merész külsőre ahhoz, hogy magabiztosnak érezzék magukat.

 

Az AVON kutatásából az is kiderül, hogy habár a pandémiát követően robbanásszerűen növekedett az erős és túlzó sminkek trendje, mostanra csupán a nők 10%-a részesíti előnyben ezeket a sminkstílusokat. Ezzel szemben napjaink legnépszerűbb megjelenése inkább a „finom ragyogás”, amelyet a természetes szépségünk hangsúlyozásával írhatunk le. Ez lényegében annyit jelent, hogy kiemeljük azt, amivel születtünk, azáltal, hogy a legtöbbet hozzuk ki bőrünk természetes megjelenéséből, amelyet csupán minimális alapozással, kis szempillaspirállal és semleges rúzzsal dobunk fel.

Holly Roberts profi sminkmester négy ippen keresztül mutatja be nekünk, hogyan érhetjük el napjaink legtrendibb megjelenését és miként hangsúlyozhatjuk természetes szépségünket.

  1. Minden az alapokkal kezdődik

„Természetes szépségünk legfőbb hírnöke friss és üde arcbőrünk lehet, amely alapja egy megfelelő bőrápolási rutin, bőrünk alapos tisztítása, kíméletes hámlasztása, mélyreható hidratálása és a megfelelő extra ápolása” – meséli a sminkmester. Holly Roberts kedvenc AVON termékei az Anew regeneráló szérum és Anew regeneráló szemránckrém, amelyek a Protinol™ technológiának köszönhetően segítik 2 kollagéntípus termelődését serkenteni, így varázsolva üdébbé és teltebbé bőrünket. Rendszeres használat mellett ráncaink mélysége csökkenhet, bőrünket tömörebbnek érezhetjük, felszíne simábbá, selymesebbé válhat. Pórusaink mérete látványosan csökkenhet, bőrünk rugalmasabbá, kontúrjaink feszesebbé válhatnak, melyek következtében ragyogóbbnak, fiatalosabbnak láthatjuk arcunkat.

  1. Könnyed, krémes állagú termékek

A „finom ragyogás” eléréséhez és természetes szépségünk hangsúlyozásához mindig a „kevesebb több” elvet érdemes követnünk és kiemelnünk bőrünk egészséges ragyogását. Kezdjük a sminkelést az Avon Magix bőrsimító primerrel, amely megnyugtatja bőrünket, elhomályosítja a pórusokat, a finom vonalakat és a bőrhibákat, mégis hagyja lélegezni pórusainkat. Alapozás tekintetében használjunk könnyed vagy közepes fedésű, fényesebb finishű alapozót, amely nem veszi el bőrünk természetes fényét. Arcunk fiatalosságát pedig egy krémes pirosító segítségével emelhetjük ki, amihez tökéletes választás lehet az Avon Viva La Pink! arcpirosító stiftek egyike, amelyek jól eldolgozható, mégis intenzíven pigmentált árnyalatokkal csempésznek üde pírt orcánkra.

  1. Visszafogott ajkak

„Természetes szépségünk hangsúlyozásához a semleges ajkak passzolnak leginkább. Egy nude, matt rúzs tökéletes választás, hiszen olyan egyszerű és kényelmes” – hívja fel figyelmünket Holly Roberts. Ajkunk enyhe színezéséhez használhatjuk az Avon Hydramatic ajakrúzsainak hozzánk legjobban passzoló nude árnyalatát, és egyszerre élvezhetjük a matt színeket és a telt, hidratált ajkunk szépségét. Az 50%-ban hidratáló és bőrvédő összetevőket tartalmazó rúzs különlegessége, hogy a közepén hialuronsavat tartalmaz, légies, krémes formulájának köszönhetően kellemes a viselete és használata, könnyen siklik ajkunkon, teljes és élénk fedést biztosít. Ezt a rúzst használhatjuk akár pirosítóként is arcunkon, így érve el tökéletes harmóniát megjelenésünkben. Az ajkainkkal azonos színű pirosítás extra dimenziót kölcsönöz kinézetünknek, amely izgalmassá teszi sminkünk, mégis megőrzi visszafogottságunkat és kifinomultságunkat.

  1. Hangsúlyos tekintet

Sminkünk utolsó lépéseként csupán egy jó szempillaspirálra lesz szükségünk, amellyel kihangsúlyozhatjuk szemünk szépségét, pillanatok alatt varázsolhatunk mélységet és finom drámaiságot sminkünkbe. Szempillánk festésével megnyithatjuk tekintetünket, ezzel üdébbé, élénkebbé és frissebbé varázsolhatjuk megjelenésünket. A sminkmester már kipróbálta az Avon augusztusban debütáló újdonságát, az Exxtravert Extreme Volume szempillaspirált, amely túlméretezett kialakítású keféjének köszönhetően teljesen befedi pilláinkat, csomómentes és dús hatást biztosít. A formula intenzív pigmentekkel és selyemszerű rostszálakkal vonja be a szempilláinkat, így gondoskodik az extrém építhetőségről és arról, hogy dupla volument adhasson minden réteg felvitelével.

 

Fotó: Smolinschi Dennis/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA