Február 6-tól jön a Sztárban Sztár a TV2-n

Tejszínhub

Egyre több titokra derül fény a TV2 népszerű show-műsora, a Sztárban Sztár háza táján. Néhány nappal ezelőtt lehullt a lepel: az idei szériában Lékai-Kiss Ramóna, Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila foglalnak majd helyet a zsűri székekben, és mostantól az indulás dátumát illetően sem kell tovább találgatniuk a formátum rajongóinak – tudtuk meg a médiacég közleményéből. 

 

Február 6-tól elképesztő átalakulásokat követhetnek nyomon, akik vasárnap esténként 18:55-től a TV2-t választják. A szórakozás a 8. évadban is garantált lesz, amelyben az eddigiekhez hasonlóan, most is 12 híresség száll majd harcba a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

S, hogy kik lesznek azok, akiknek produkciói láttán szem nem marad szárazon a nevetéstől, vagy éppen könnyekig meghatódnak a nézők egy-egy drámaibb pillanatban, hamarosan az is kiderül!

Az ország legnagyobb házibulijának szereplői már készen állnak, de vajon kik lehetnek ők? Nemsokára erre is fény derül, addig pedig két kisvideó a még inkognitóban lévő versenyzőkről:

 

 

Sztárban Sztár 8. évad február 6-tól vasárnaponként 18:55-től a TV2-n!

 

SOCIAL MEDIA