Exkluzív árakkal csábítja utazásra a magyarokat az Emirates

Hírek

A magyarok kedvenc célállomásai is szerepelnek az Emirates most induló jegyakciójában. Tíz desztinációra, például Kínába, Malajziába vagy Indonéziába is jelentős kedvezménnyel lehet utazni Budapestről.

Az Emirates kedvezményes jegyárakkal csalogatja a magyarokat. A január 8. és január 22. közötti különleges akcióban az Emirates nemzetközi hálózatának tíz desztinációja vesz részt. Azok az utasok, akik 2018-ban tervezik eltölteni álmaik nyaralását, igazán emlékezetessé tehetik ezt az évet, ha kihasználják a kedvezmények nyújtotta lehetőségeket, és időben lefoglalják repülőjegyüket. Az akció a 2018. június 30-ig megkezdett utazás esetén használható fel.

A célállomások között van Dubai, Sanhhai, Peking, Bangkok, Saigon, Tokio, Kuala Lumpur, Bali, a Maldív-szigetek és Melburne is.

A repülőút során a díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszernek köszönhetően több mint 2500 csatorna áll az utasok rendelkezésére, akik a legfrissebb film újdonságok, televíziós műsorok, gyerekcsatornák, zenék és különböző játékok közül válogathatnak. A szórakoztató programok mellett az utasok prémium minőségű borokat, valamint a helyi konyha ihlette, friss alapanyagokból készült fogásokat is kóstolhatnak a fedélzeten.

Az Emirates 2017-es éve

Tavaly a századik A380-as géptípust köszöntötte flottájában a légitársaság, bemutatta a B777-es géptípus új belső kialakítását, valamint az újratervezett A380 fedélzeti lounge-ot, ezzel is megerősítve piacvezető pozícióját. Az Emirates folyamatosan bővülő úti célokkal szeretné túlszárnyalni utasai elképzeléseit, így olyan új desztinációkkal bővült a légitársaság nemzetközi hálózata, mint a kambodzsai Phnompen és a horvátországi Zágráb.

Tavaly a társaság megkapta a Tripadvisor újonnan indult Travellers’ Choice Awards for Airlines szavazáson a világ legjobb légitársasága címet. Négy díjat nyert a cég a 2017-es Business Traveller Awards díjátadóján és kettőt a rangos ULTRAS 2017 Awards-on. Mindezek mellett az APEX Passenger Choice Awards-on az utasok szavazatai alapján elnyerte a Best Entertainment kategória díját, illetve immár tizenharmadik alkalommal kapta meg az Skytrax World Airline Awards-on a World’s Best Inflight Entertainment díját.

SOCIAL MEDIA