Erősíti kelet-európai vezetői csapatát az Accor

Karrier

A csoport Jean Wendlinget nevezte ki a cég kelet-európai operatív irányításáért felelős alelnökévé. Ő felel majd a régió hoteleinek működtetéséért és teljesítményéért, emellett irányítja az új szállodák megnyitását is.

 

Jean Wendling 16 éves nemzetközi operatív, pénzügyi, értékesítési és marketingtapasztalattal rendelkezik a vendéglátás területén. Szakmai pályafutását a neves párizsi vendéglátóipari vállalatnál, a Potel & Chabot-nál kezdte értékesítési és üzemeltetési területen. Az Accorhoz 2005-ben csatlakozott, a 742 szobás Novotel Warsaw Centrum F&B menedzsereként. Karrierjét Moszkvában a Novotel Sheremetyevo Airportnál és a Sofitel Budapest Chain Bridge-ben folytatta executive asszisztens menedzserként, majd a Sofitel Warsaw Victoria általános vezérigazgató-helyettesévé nevezték ki. 2017-ben tért vissza Magyarországra az Accor egyik kiemelt szállodája, a Novotel Budapest City és a Budapesti Kongresszusi Központ vezérigazgatójaként.

„Nagyon örülök, hogy szakmai karrieremet az Accornál az operatív vezetői csapat tagjaként folytathatom. Kelet-Európa dinamikus régió, a jól ismert szállodák mellett új márkáink egyre növekvő portfóliójával. Nagyon izgalmas és kihívásokkal teli feladat ez, amihez a legmagasabb üzemeltetési színvonalra és a vendéglátás iránti szenvedélyre van szükség. Örömmel várom a közös munkát csapatunkkal és partnereinkkel – mondta Jean Wendling, az Accor kelet-európai operatív irányításért felelős alelnöke.

Budapesten fog dolgozni az Accor kelet-európai regionális igazgatója, Sabina Bartyzel csapatában.

 

SOCIAL MEDIA