Előbb nyitnak a kapuk a szombati ingyenes Szuperkoncerten

Hírek

Október 1-én több mint 60 ezer négyzetméteren élvezhetik a koncerteket a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők. Az eseményre már korábban be lehet jutni: a szervezők a biztonságos és kényelmes beléptetés érdekében már 16:00-kor kinyitják a kapukat, az időjárási előrejelzések szerint szombat délután már az esernyőkre sem lesz szükség.

 

A 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert rendkívüli színpadtechnikával érkezik, a látványról a beépített hidraulikus színpadlift és süllyesztő rendszer gondoskodik, amihez 300 fényvető, köztük számítógép vezérelt, mozgatott világítás hidak, lézershow, több száz rakétából álló pirotechnikai show, valamint szikraeső társul. A több mint 300 négyzetméternyi ledfalnak és a 100 ezer wattos hangtechnikának köszönhetően a hátsó sorokban állók sem maradnak le a koncertélményről.

A Szikora Róberttel kiegészülő VALMAR duó 17:30-kor nyitja a koncertek sorát, 18:30-tól pedig az MTV EMA közönségdíjasa, a Follow The Flow lép színpadra. 20:00-tól Rúzsa Magdi koncertje veszi kezdetét.

Az esemény a korábbi évekhez hasonlóan ismét akadálymentes lesz, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek és nagyothallók a koncertet egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik, melynek megközelítését egy önálló beléptetési pont segíti.

A korábbiakhoz hasonlóan a látogatók a szórakozás mellett egy jó ügyet támogathatnak, hiszen a nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. A hozzájárulásból a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programon keresztül összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereknek biztosítanak a többek közt iskolán kívüli korrepetálást vagy éppen fejlesztő foglalkozást.

 

SOCIAL MEDIA