Elindult a negyedik Playboy Hero kampány

Hírek

Negyedik alkalommal indítja el nagyszabású jótékonysági kampányát Magyarország emblematikus férfi életmódmagazinja. A Playboy Hero célja, hogy olyan példaképeket állítson, akik szakmai sikereik mellett fontos társadalmi ügyek mellett is kiállnak, mint a nők és a beteg gyermekek támogatása vagy az állatvédelem. Idén Beke Zsuzsa, Kedves Ferenc, Szirmák Botond, Balogh Levente, valamint Bartók János is csatlakozott a hősök csapatához.

Idén is tíz hős vállalta, hogy a Playboy Hero jótékonysági kampányban egy-egy fontos ügy mellé áll. Az üzleti élet ismert alakjai és népszerű közéleti szereplők alkotnak párokat, hogy minél nagyobb figyelmet irányítsanak, szerezzenek az általuk képviselt szervezetekre.

Az idei év párosai és az általuk támogatott szervezetek:

Bocskor Bíborka és Bartók János – Bátor Tábor

Bartók János

A Duna Medical Center vezérigazgatója és a Magashegyi Undergorund énekesnője a Bátor Tábor támogatására fogott össze, akik súlyosan beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtanak életre szóló élményeket.

 

 

Zséda és Balogh Levente – Gyermekmentő Alapítvány

Balogh Levente

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője és az énekesnő a Gyermekmentő Alapítvány mellé áll a kampány során, akik az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) együtt gyermekek és csecsemők mentőellátását végzik, valamint több mint 20 ezer szülőt és pedagógust készítenek fel elsősegélynyújtásra és baleset-megelőzésre.

 

Szellő István és Szirmák Botond – Csodalámpa Alapítvány

Szirmák Botond

A Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója és az RTL Klub népszerű híradósa az ország legnagyobb kívánságteljesítő szervezetére hívják fel a figyelmet. A Csodalámpa Alapítvány beteg gyermekek olykor lehetetlennek tűnő kívánságait teljesíti már 15 éve, közel 150 önkéntes közreműködésével.

 

 

Jaksity Kata és Beke Zsuzsa – Felelősen Magadért Egyesület

Beke Zsuzsa

A Richter Gedeon Nyrt. PR és Kormányzati Kapcsolatok vezetője és a népszerű színésznő a Felelősen Magadért Egyesülettel együttműködve üzeni a nőknek, hogy merjenek bátran kiállni az őket foglalkoztató kérdésekkel, vállalják magukat. Az egyesület egy olyan fórum, ahol a nőiséggel kapcsolatos témák nem tabuk, mindenki hiteles válaszokat kap kérdéseire.

 

Závodi Marcel és Kedves Ferenc – Noé Állatotthon Alapítvány

Kedves Ferenc

A Partner in Pet Food Hungária Kft. ügyvezető igazgatója és a fiatal dalszerző-producer Magyarország legnagyobb állatotthona, a Noé Állatotthon Alapítvány mellé állt. A szervezet két telephelyén közel 1200 rászoruló állatról gondoskodnak.

 

 

A kampány lezárásaként 2018. december 1-jén egy nagyszabású gálavacsora keretein belül a résztvevők adományaikkal támogathatják majd a szervezetek munkáját. A vacsora végén pedig az is kiderül, melyik alapítvány nyeri el az olvasók közönségdíját. A képviselt ügyekre december 1-ig, az alábbi linken lehet szavazni.

SOCIAL MEDIA