Lidl Kids Team: magyar gyerekek kísérhetik a pályára az Európa-bajnokság labdarúgóit

Hírek Kiemelt

A Lidl az UEFA EURO 2024TM hivatalos partnere. Az együttműködés keretében hívja életre a Lidl Kids Team nyereményjátékot, melynek köszönhetően a gyermekeknek lehetősége nyílik arra, hogy az UEFA EURO 2024 összes mérkőzésén a pályára kísérjék a játékosokat. Már lehet nevezni a Lidl Plus applikáción keresztül, melynek köszönhetően 22 szerencsés magyar gyermeknek válhat valóra az álma és kísérheti pályára a válogatott játékosait az UEFA EURO 2024-es labdarugó bajnokság csoportmeccsein, Németországban.  

 

A Lidl az UEFA EURO 2024TM partnerséggel az aktív életmód fontosságára hívja fel a figyelmet, és minden eddiginél közelebb hozza a családokat a profi labdarúgáshoz. Az együttműködés keretében valósul meg a Lidl Kids Team nyereményjáték, melynek köszönhetően Európa-szerte több mint 1.100 gyermek kap lehetőséget arra, hogy az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság mérkőzésein a játékosokat pályára kísérje.

A Lidl Magyarország nyereményjátéka során a szülők/gondviselők nevezhetik 6-10 éves korú gyermeküket, akik sorsolás útján kerülhetnek be a Lidl Kids Teambe. Ehhez Lidl Plus felhasználóként az applikációban elérhető jelentkezési űrlapot kell kitölteni és máris részt vehetnek a játékban. A nyerteseket véletlenszerűen sorsolja ki az áruházlánc, így minden jelentkező számára egyenlő esélyt biztosít. A nyertes gyermekek a válogatott egy-egy játékosát kísérhetik pályára az UEFA EURO 2024TM csoportmérkőzésein Németországban. A Lidl a pályázó szülő/gondviselő és gyermeke számára a németországi UEFA EURO 2024-re való utazás teljes költségét vállalja – az utazást, a szállást, az ellátást és a jegyeket is -, ami lehetővé teszi azt, hogy a nyertesek anyagi helyzetüktől függetlenül részt vegyenek a programban. A Lidl Kids Team résztvevőit a helyszínen számos szórakoztató és izgalmas élmény várja majd azt megelőzően is, hogy az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság csoportmérkőzésein több tízezer szurkoló előtt a válogatott labdarúgóihoz csatlakoznak a pályán.

„A Lidl Kids Team programmal egyedülálló lehetőséget és életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani 22 magyar gyermek és családtagjuk számára. A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevők – felnőtt kísérőjükkel együtt – háromnapos utazást nyernek és ennek részeként ott lehetnek Németországban június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni csoportmérkőzéseken. A gyermekek pedig a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival. A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kisérőik városlátogatáson, játékos futball mérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd.” – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A Lidl Kids Team nyereményjátékban azok a Lidl Plus-felhasználók vehetnek részt, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek, a részvétel időpontjában legalább 18 évesek, és legalább egy olyan gyermek törvényes képviselői, akik 2024. június 19-én már betöltik a 6. életévüket, de 2024. június 23-ig nem töltik be a 11. életévüket, illetve vállalják a németországi utazást.

A Lidl Kids Team nyereményjátékra 2024.04.02-17. között lehet jelentkezni, a sorsolásra 2024.04.18-án kerül sor közjegyző jelenlétében. További információ a nyereményjátékról itt található.

 

SOCIAL MEDIA