Eldőlt, kik csapnak össze a Survivor döntőjében!

Tejszínhub

Embert próbáló küzdelem a Holtak szigetén, majd elképesztő izgalmak a kiegészült Guazabara törzsben. Eldőlt, hogy kik mérettetnek meg az utolsó Törzsi Tanácson. Péntek este véget ér a több, mint 40 napon át tartó küzdelem és kiderül, hogy Zsófi, vagy Dani lesz a Survivor győztese.

 

 

ADÁSRÉSZLETEK

Máté sírva érkezett meg a Holtak Szigetére: „Rózsa volt”

A holtak nem hittek a szemüknek, amikor meglátták Mátét a parton. Döbbenten hallgatták végig, mi történt a celeb játékossal a Törzsi Tanácson.

 

Rózsa sírva mesélt a Survivorről párjának

Miután újra találkozhattak ennyi nap után, Rózsa és Dávid elvonultak egy kicsit, hogy átbeszéljék, min is ment keresztül a civil versenyző, és természetesen eltörött nála a mécses.

 

Juliska mindennap férjére és kisfiára gondol: „Nekem ők a családom”

A celeb játékos örült ugyan új párjának, de nem bírta magában tartani érzéseit, és elmondta, hiába döntöttek úgy Sánta Lacival, hogy külön folytatják, neki ő jelenti az otthont.

 

Zsófi: „Nem hiszem, hogy bárki ugyanúgy szeretne, mint apu”

A civil játékos azonnal elsírta magát, amikor meglátta apukáját. Nem akarta elhinni, hogy újra találkozhat vele a Survivorben.

 

Így nyerte meg Dani a végső csatát a Holtak Szigetén!

Alex, Sabira, Máté és Dani utoljára öltötték magukra a szürke ruháikat, hiszen a végső játékon eldőlt, melyikük térhet vissza a Guazabara törzsbe.

 

Vajon hogyan reagáltak Zsófiék Dani visszatérésére?

Miután mindenkit legyőzött a Holtak Szigetén, Dani megjelent a Guazabara törzsben. Juliska és Rózsa rögtön odaszaladtak hozzá, de mit szólt ehhez Zsófi?

 

Ez a két harcos csap össze a Survivor Fináléjában!

A Guazabara törzs tagjainak egy brutális játékon kellett megküzdeniük egymással. Nézd meg Rózsa, Juliska, Zsófi és Dani legdurvább pillanatait az utolsó összecsapásukon!

 

Zsófi és Dani lerombolták a tábort!

Miután ők lettek a legjobbak az utolsó összecsapáson, Zsófi és Dani visszatértek a Guazabarába egy utolsó éjszakára. Így teltek az utolsó óráik a Finálé előtt!

 

ADÁS UTÁNI EXTRÁK

 

EXTRA: Nagy Alexnek a beilleszkedés volt a legnehezebb kihívás a Survivorben!

A celeb játékos szerette volna elkerülni a vitákat és a konfliktusokat, azonban ez nem sikerült neki. Vajon mi volt a legnehezebb számára az együttélésben?

 

EXTRA: Sabira nem akar többé Zsófival barátkozni?

Kiesése után Sabira elmesélte, mit adott neki a Survivor. Persze, azt is elárulta, kik kerültek hozz a legközelebb a szigeteken, azonban kiderült, hogy Zsófi nem biztos, hogy köztük van.

 

EXTRA: Járai Máté felesége nyakába borult kiesése után

Miután távozott a Holtak Szigetéről is, Máté visszatért a hotelbe, ahol Kíra várt rá, aki a játékosok hozzátartozóival érkezett Dominikára, azonban Máté kiesése miatt nem találkozhatott a szigeten férjével. Az elmaradt pillanatokat viszont bepótolhatták.

 

Előzetes: Elérkezett a 2021-es celeb-civil Survivor Döntője! (10.15.)

Zsófi és Dani csapnak össze a 20 millió forintos fődíjért és a túlélő címért! Vajon ki lesz a győztes? Péntek este 21:15-kor kiderül az RTL Klubon!

 

További tartalmak a műsor hivatalos oldalain:

www.rtl.hu/survivor

www.facebook.com/survivorhun/

https://www.tiktok.com/@survivor_magyarorszag

https://instagram.com/survivorhun

 

SOCIAL MEDIA