Egyetemeken keresi az új vezetőket a Coca-Cola

Karrier

Virtuális Coca-Cola gyárat irányíthatnak az idén 20. alkalommal megrendezésre kerülő országos Diák Menedzsment Bajnokság résztvevői.

A különleges játékban résztvevő egyetemistáknak és főiskolásoknak cégvezetőként kell az értékesítést és a termelést érintő, különböző stratégiai kérdésekben döntéseket hozniuk, szem előtt tartva a megtérülés és nyereségesség kérdéseit is. A játékra március 22-ig lehet jelentkezni a verseny honlapján keresztül.

„A Coca-Cola HBC Magyarország több mint 15 éve foglalkozik pályakezdő fiatalok támogatásával. Azért támogatjuk a Diák Menedzsment Bajnokságot, mert fontosnak tartjuk, hogy a jövő vezetői valós üzleti tapasztalatot szerezzenek, mielőtt élesben is elkezdik munkájukat” – mondta el Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója.

A nagyvállalat Nyiss a sikerre! elnevezésű vezető-utánpótlás programja két évre biztosít tanulási- és munkalehetőséget frissdiplomások számára éles üzleti környezetben. A program sikerét bizonyítja, hogy ma három, eredetileg gyakornokként csatlakozó fiatal pályakezdő ül igazgatói székben a nagyvállalatnál. Az idei vezető-utánpótlás pozíciókra a vállalat honlapján lehet jelentkezni április 17-ig.

SOCIAL MEDIA