Díjazták az Év Elnökét

Karrier

A 32. Vezérigazgató Találkozó keretében adták át az év legkiemelkedőbb üzleti vezetőinek díjait. Az Év Elnöke elismerésben az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. alapító-elnöke, Kornai Gábor részesült.

Az ünnepélyes díjátadót követően a díjazott elmondta: a szakmai, üzleti sikerek mellett az elismerés fontos a vezetési tanácsadó szakma egészének, valamint pozitív jelzés a szakirányú felsőoktatás számára is. „Díjat kapni mindig felemelő érzés, ebben az életkorban pedig kicsit talán egy egész szakmai életút elismerését is sejthetjük mögötte” – hangsúlyozta Kornai Gábor, aki rámutatott: az Év Elnöke díj nem csak személyének, hanem a mögötte álló ütőképes, nemzetközi sikereket is felmutató csapatnak szól.

Kornai Gábor két ízben is betöltötte a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ) elnöki tisztét, 2001 óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán tiszteletbeli docens, 2015-ig a Gazdálkodástudományi Intézet Vezetési Tanácsadás Tanszékének vezetője volt. 2009-ben az Év Informatikai Cégvezetőjévé választották, 2015-ben kapta meg a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozatától a Tanácsadói Életműért díjat.

A Vezérigazgató Találkozót 2001 óta szervezik meg. A kétnapos találkozón a magyar gazdasági-társadalmi élet legfontosabb kérdéseivel foglalkoznak sikeres hazai nagy- és középvállalatok vezetői, politikusok és véleményformálók előadásainak közreműködésével, valamint kerekasztal-beszélgetések formájában, kis, közepes és nagyvállalati vezetői részvétellel. Idén kiemelt téma volt az úgynevezett negyedik ipari forradalom, mely jelentős műszaki és munkaszervezési feladatokat ró a vállalatvezetőkre, valamint a nemzetgazdaság és az egyes ágazatok vezetőire.

SOCIAL MEDIA