Digitális tudás mindenkinek_ a PwC világszerte ingyenesen elérhetővé tette digitális „edzéstervét”

Hírek Kiemelt

A PwC világszerte ingyenesen elérhetővé tette Digital Fitness Assessment applikációját, amelynek segítségével mindenki felmérheti „digitális fittségét” és bővítheti ismereteit több mint 60 technológiai területen.

 

Összhangban a PwC New world. New skills. programjával, azon globális célkitűzéssel, hogy a vállalat 2022-ig egymilliárd ember képzéséhez járuljon hozzá, a PwC első körben július végéig világszerte mindenki számára elérhetővé tette Digital Fitness Assessment (DFA) elnevezésű applikációját.

Az angol nyelvű alkalmazást használók vezető iparági szereplőktől tanulhatnak arról, hogyan változik az üzleti környezet, és hogyan alakíthatunk ki versenyelőnyt mind egyéni, mind vállalati szinten. Az app segítségével több mint 60 technológiai trend témáival kapcsolatban szerezhető tudás és praktikus tippek.

“Felelősségünk mások iránt otthon kezdődik, és kiterjed azokra a közösségekre, amelyekben élünk és dolgozunk. Ezért örömmel és büszkeséggel osztjuk meg a PwC mostantól mindenki számára ingyenesen elérhető angol nyelvű  Digital Fitness applikációját, amellyel naprakész tudást szerezhetünk olyan innovatív témákról, mint a kiberbiztonság, a design thinking módszertan és a mesterséges intelligencia. Az applikációban valós ötleteket kínálunk mindezekhez, melyek különösen fontosak a jelenlegi kritikus időkben” – hangsúlyozta Lőcsei Tamás, a PwC Magyarország ügyvezető partnere.

Mit nyújt az PwC Digital Fitness Assessment applikációja?

  • nemzetközi szakértők egészségügyi és üzleti elemzéseit az állami intézkedések hatásairól, valamint a munkaerőre gyakorolt kockázatokról és következményekről;
  • cikkeket, előadásokat, videókat a legújabb technológiai trendekről, például
    digitális transzformáció, felhőalapú számítástechnika, kriptovaluta, blockchain, agilis módszertan, biotechnológia, kiberbiztonság, fogyasztói élmény, ipar 4.0, storytelling, robotika, gig economy stb.;
  • a felhasználó preferenciái mentén kialakított egyéni digitális edzéstervet;
  • ötleteket és tanácsokat családok számára, többek között az okosotthont, a távoli munkát, vagy akár a videójátékokat illetően;
  • tanárok számára külföldi jó gyakorlatokat, oktatási segédleteket a virtuális tanításhoz;
  • a tartalmak angol nyelven érhetőek el.

A PwC alkalmazása – folyamatosan bővülő tartalmakkal – sokrétű forrást biztosít az innovációval kapcsolatos legújabb információk megszerzéséhez, valamint a digitális tudás és készségek fejlesztéséhez.

Mészáros Balázs, a PwC Magyarország vállalati felelősségvállalási partnere kiemelte: „Munkatársaink – köztük mi, a PwC magyarországi vezetői is – már hónapok óta használjuk Digital Fitness applikációnkat, hogy naprakész tudásunk legyen a legújabb technológiai trendekről, tanulási módszerekről, eszközökről a távmunkához, e-kereskedelemről és számos más izgalmas témáról. Most ezt az appot bárki ingyenesen elérheti, aki fejleszteni szeretné magát. A tartalmak között vannak olvasnivalók, hanganyagok és videók is, mindenki megtalálhatja a preferenciáinak megfelelő formátumot. Én például gyakran futás közben hallgatom a szakértőket.”

Az angol nyelvű Digital Fitness applikáció ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, belépéshez az automatikusan ajánlott „LRNALL” kódot kell használni.

 

SOCIAL MEDIA