Csoportokat is utaztat a Taxify

Hírek

Tovább bővíti kínálatát a Taxify, Európa legdinamikusabban növekvő felhasználói bázisával bíró közlekedési alkalmazása. A több mint 20 országban jelenlévő startup az „XL” funkció, valamint a „Business” szolgáltatás bevezetésével az eddigieknél is személyre szabottabb megoldásokat kíván nyújtani az utazásokhoz.

A Taxify „XL” által egy új gépjármű kategória válik elérhetővé az alkalmazáson belül az utazni vágyók számára: a 7 személyes gépjárművek, amelyeknél a tágas belső térnek köszönhetően az utasok minden eddiginél komfortosabb és költséghatékonyabb módon juthatnak el úti céljukhoz. A sofőrökön túl további 6 utas szállítására alkalmas gépjárműveket elsősorban a fiatal felhasználók, nagyobb baráti társaságok számára ajánlják. A Taxify „XL” egy lehetséges új alternatíva lehet továbbá a reptéri transzferek piacán is. Különösen a nagy poggyásszal utazók számára válhat egyszerűbbé a közlekedés a Liszt Ferenc repülőtér és Budapest belvárosa között.

Az új Taxify „Business” szolgáltatás a vállalatok céges utazásaival kapcsolatos adminisztrációját kívánja egyszerűbbé és átláthatóvá tenni. Továbbiakban nincs szükség a számlák begyűjtésére a munkavállalóktól, hiszen a „Taxify Business” felhasználói az online vállalati fiókon keresztül havi elszámolási rendszerben, e-számlák ellenében, egy összegben egyenlíthetik ki a munkavállalók által megtett utakat. A cégek számára biztosított havi jelentések a pontos útvonal mellett minden fontos részletet tartalmaznak az utazásokról. A Taxify így az üzleti utak során is egy megbízható és kiszámítható megoldás lehet a felhasználók számára. ​„A vállalati ügyfeleink több jármű kategóriából választhatják ki az adott úthoz legideálisabbat, megadva számukra a lehetőséget arra, hogy mindezt átlátható módon, egy összegben egyenlítsék ki a hónap  zárásakor” – foglalta össze az új szolgáltatás előnyeit Cziráki Dániel, a Taxify Hungary Kft. Operációs Igazgatója.

Az észt startup kísérleti jelleggel először a balti állomokban tette elérhetővé „Business” szolgáltatását olyan vállalatok számára, akik jelentős mértékben bonyolítottak határokon átnyúló üzleti utakat, illetve akik megoldást kerestek az éjszakai műszakban dolgozó munkavállalóik szállítására. A partnercégek oldaláról érkező pozitív visszajelzések hatására a Taxify úgy döntött, hogy további európai országok, így Magyarország számára is elérhetővé teszi a „Business” szolgáltatást. Ezzel kívánja biztosítani a vállalatok számára is a legmagasabb színvonalú közlekedési megoldást

A Taxify applikáció elérhető iOS és Android operációs rendszeren egyaránt.

SOCIAL MEDIA